• 瀏覽: 894,793
  • 回覆: 1,882
  • 追帖: 126
引用:
原帖由 Micc_A 於 2016-2-2 09:18 PM 發表

這裏也不應是你們的小圈子。ban完我account我們鬧大了你們才收儉。怕人說實話趕人走。我暫不與你們糾纏,廢事激氣。
之前不是一直説我們偏幫,
突然又轉口風,說我們有收歛,真是感激萬分

自唱歌219首:
黃色大門,Take It,小城大事,鄭秀文18首串燒,活著viva,我就是這樣,雙冠軍,哭泣遊戲,活著為求甚麼,另眼相看,談感情,一面之緣,手掌心,禁色,女皇,四面楚歌,玩家,不可告人,一個都不能少,搜神記,笑中有淚,心之科學,孤身走,時間的錯,一輩子守候

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Micc_A 於 2016-2-2 09:32 PM 發表

那確是有一點進步。這有頼大家在這裏不平則鳴。若被禁聲只有黑暗下去。若我再被不公處理,我會再來

禁聲?那請問我正在引用的是誰的留言?所謂不公,只是沒有幫你剷除異己而已

自唱歌219首:
黃色大門,Take It,小城大事,鄭秀文18首串燒,活著viva,我就是這樣,雙冠軍,哭泣遊戲,活著為求甚麼,另眼相看,談感情,一面之緣,手掌心,禁色,女皇,四面楚歌,玩家,不可告人,一個都不能少,搜神記,笑中有淚,心之科學,孤身走,時間的錯,一輩子守候

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Micc_A 於 2016-2-2 09:39 PM 發表

我沒有叫你剷除異己,但你們不應剷除我們。由得好像港聞版比雙方自行議論解決不行嗎?例如股仙個post比人惡意批鬥幾個月人人皆見。d版規點樣保護會員?又為何ufo個貼最後set權限禁人發言而不在股仙貼內set權限呢?為 ...
請問我如何剷除你們?
為何你仍在?
回你就等於"唔順",
那我不回你,
你以後有什麼問題,
版主都不要回, 否則被誤會就不好了

自唱歌219首:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Micc_A 於 2016-2-2 10:01 PM 發表

完全冇解釋,一句誤會就過骨,你們喜歡點就點吧
我那時有講過"一句誤會"??
那句有鬧過你??會員如你真厲害

------------------------------------
請問樓上位會員又話bye,
而家又不斷改留言, 請問改完留言未?
你知嘛, 你唔同既留言, 我回既野會唔同,
麻煩你唔好成日陷我於不義

自唱歌219首:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Micc_A 於 2016-2-2 10:30 PM 發表

咁我睇完終於明白你有誤會嘛。
你係咁講你們版主,咁真係你們其中一個ban我account, 咁我梗係將你們一齊講啦。
點知你又話你冇逼害過我地,咁你係冇ban我account,你亦不是刪我最多post的一個,但你成日用我們版主咁 ...
咁麻煩你另回帖澄清,
你試過很多次改留言,
令到我的回覆變得怪怪的,
別人不知情, 你就陷我於不義了

就算係版主dicklee有禁過言,
本人也不認為是迫害你們,
他要是迫害你們,
可以見一次禁一次,
你這個戶口絕對不能活到現在

自唱歌219首:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Micc_A 於 2016-2-2 10:45 PM 發表

[quote]原帖由 Micc_A 於 2016-2-2 10:45 PM 發表

你咪改回覆囉,我點樣令你回覆不義呢。你指出,我覺得啱咪改囉。
你們一定話自己公平,唔通話自己唔公平咩,你自己個人意見啦,冇迫害咪冇囉。佢刪咩人dpost出哂名,唔駛講係人都知。我之前一講佢,佢就刪我p ...
[/quote]

我意思是我回覆後你不要改留言,
否則就有可能陷我於不義,
閣下思想真是很難理解,
連這點也要我解釋

自唱歌219首:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Micc_A 於 2016-2-2 10:45 PM 發表

你咪改回覆囉,我點樣令你回覆不義呢。你指出,我覺得啱咪改囉。
你們一定話自己公平,唔通話自己唔公平咩,你自己個人意見啦,冇迫害咪冇囉。佢刪咩人dpost出哂名,唔駛講係人都知。我之前一講佢,佢就刪我post及扣分啦,你叫我講點被佢迫害係咪保證唔刪post同扣分先。
你有違規的話, 當然要刪post同扣分,
你有疑問, 可向該版主查詢, 若仍不滿,
可到投訴版, 而你將來還是違規的話,
一樣會處分, 不會保證以後不處分你

自唱歌219首:

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]