• 瀏覽: 4,309
  • 回覆: 25

走得摩,無哥哥   

引用:
原帖由 Christ20230606 於 2024-7-9 14:38 發表

觀塘凱滙|10間有9間都要蝕
https://hk.finance.yahoo.com/news/觀塘凱滙|10間有9間都要蝕-060608244.html

Down 
打針免費抽到另計

引用:
原帖由 vovovo.N 於 2024-7-9 14:45 發表

走得摩,無哥哥   
X2

仲有一間呢

引用:
原帖由 ~kurapika~ 於 2024-7-9 15:13 發表

打針免費抽到另計
果間賣左未?

東九龍戰略位置唔太理想,去機場遠北上遠,漸漸變了偏遠地區。
🙄

引用:
原帖由 Christ20230606 於 2024-7-9 14:38 發表

觀塘凱滙|10間有9間都要蝕
https://hk.finance.yahoo.com/news/觀塘凱滙|10間有9間都要蝕-060608244.html

Down 
計咗傳說中回贈未?

引用:
原帖由 Youngbro 於 2024-7-9 18:05 發表

計咗傳說中回贈未?
傳說中冇回佣不特止,信和仲要減AA佣.

引用:
原帖由 shichendao 於 2024-7-9 18:12 發表

傳說中冇回佣不特止,信和仲要減AA佣.
金翅福鷄鳥

幾年前抽到當中六合彩, 幾年後賣出十間有九間蝕,改朝換代後樓市變化真大。
幸好超哥積極運兩隻熊貓來香港為情緒低落嘅業主充喜。

附件

1000017099.jpg(327.35 KB)

跌黎跌去仍全殏最貴!

引用:
原帖由 陳知英 於 2024-7-9 18:45 發表

幾年前抽到當中六合彩, 幾年後賣出十間有九間蝕,改朝換代後樓市變化真大。
咁老有$反而要買!

引用:
原帖由 Essentials 於 2024-7-9 20:02 發表

跌黎跌去仍全殏最貴!
假故事,講十年就當真

轉移概念, 將居住成本轉移做買樓成本

香港一半人住公屋居屋,根本上幾乎係零居住成本

以上嘅嘢呢,你哋就會完全無視嘅,當冇事發生

咁既然上面一半香港人係唔需要付出成本居住,咁淨返要買樓嘅人,當然係香港最有錢個三分一人啦

咁適合衰極都叫做全球三大金融中心裏面,最有錢嗰三分一人去買嘅私樓,咁又點會平得到畀你呀?
你去加拿大,倫敦豪宅區嗰啲貴樓,又會平畀你呀?
咁倫敦加拿大,餘三分之二嘅窮人,居住成本超貴,交租交到開煤氣自殺嘅你又唔講? 衰到住地下室,公廁公廚hmo嘅,你哋永遠唔會講嘅!

做呢啲調查報告,唔好話做十幾年呀,你做100年都冇用啦!根本上偷換概念,將居住成本偷換成買樓成本!香港根本都冇居住問題嘅!根本呢個統計完全唔適合香港嘅, 當年係畀啲左膠用呢個調查報告,將成個社會扭咗去個錯話題
餵如果香港嗰一半以上住公屋居屋嗰啲居住成本係咁撚艱辛嘅?餵你哋點會年年去幾次日本,個個星期上深圳按摩揼骨洗腳溝女溝仔呀?

稅已經唔使你哋交哪,公屋入息肯定免稅啦!兩千蚊個月就畀你哋住成世,有啲仲連續住兩三代添!兩三代人遊戲人間,嘻嘻哈哈!
咁都叫慘? 我建議有身份證號碼就一人派一間公屋喇,鬥慘喇!餵大佬,畀我哋分享下你啲慘法啦,分擔下你地啦

我同你講,香港搞到一鑊粥,就係你哋呢班喺香港賭場食完免費叉燒飯都唔滿足

連人哋冒風險用血汗錢落注,贏返嚟嘅籌碼,你都想攞埋,就係你哋嘅心願啦!

聰明人見到呢間賭場搞成咁,都攞籌碼走去第二度賭啦

引用:
原帖由 陳知英 於 2024-7-9 18:45 發表

Full pay?

鍵盤翻頁
左右