• 瀏覽: 5,245
  • 回覆: 32
陰陽合同,如果成交時間校得準,可以食左回贈再撻訂,明就明

好快會有新聞跟進

引用:
原帖由 hkduck123 於 2024-6-11 13:42 發表

其實想知怎樣運作呢?

無論怎樣寫都好。一直以來發展商都是100%樓價收足後才會發放佣金或回贈。

樓主以為有發展商蠢到在未收齊100%樓價前,會付出任何佣金或回贈嗎?

或是有人希望有人信,而真係有人會以為買完樓就有人即時比回佣,之後撻訂就可以賺差價,會否有人太天真呢?

犯唔犯國安法?

引用:
原帖由 hkduck123 於 2024-6-11 13:42 發表

好支持你

你睇得甘準, 去左搶貨未
大把一手, 比10隻 升20隻
快快去, 發達要起個孖 (入2件 吾好講野喇)
重吾去搶? 執輸行頭慘過敗家....

引用:
原帖由 keyman2024 於 2024-6-11 15:01 發表

其實想知怎樣運作呢?

無論怎樣寫都好。一直以來發展商都是100%樓價收足後才會發放佣金或回贈。

樓主以為有發展商蠢到在未收齊100%樓價前,會付出任何佣金或回贈嗎?

或是有人希望有人信,而真係有人會以為買完樓就有人即時比回佣,之後撻訂就可以賺差價,會否有人太天真呢?
開唔到單,用新手法搵水魚?

引用:

暗佣30%, 做90%按.
簽個名, 即袋20%, 仲要有層樓......

係咪咁啊?

樓主想搵儍hi水魚,明就明.
一簽咗AA同發展商賺大錢.

引用:
原帖由 shichendao 於 2024-6-11 16:28 發表

樓主想搵儍hi水魚,明就明.
一簽咗AA同發展商賺大錢.
樓主入曬佢啦使乜益大家🤭🤭🤭

升市玩法,跌市衰多幾錢重  

引用:
原帖由 AP-PP 於 2024-6-11 16:47 發表

樓主入曬佢啦使乜益大家🤭🤭🤭

撻完訂俾人追差價果陣真係大賺

引用:

天荒夜談🤭🤭

2個字講完 ‘’騙局‘’

祝樓主釣魚成功,希望有豬會上釣

無知最可笑, 如果買過新樓收過回佣就知其實係無可能
1) 發展商一定成交後收齊錢先至發佣金給地產
2) 地產代理收到佣金幾個月後先至發放回佣給買方

經過我分析,送錢俾你係有可能,1.開發商2.銀行3買家面價幫你接貨,究竟啲錢喺邊度變出嚟俾你賺呢?請指教

鍵盤翻頁
左右