• 瀏覽: 10,337
  • 回覆: 47
如果回佣40%, 突然間, 新盤五折/六折發售, 咁就人踩人了, 酒呀

移民潮令樓價跌得好快, 所以有D人在2022年蝕到癲左, 和開新帳戶在香討不停發癲

引用:
原帖由 冗員七號 於 2024-6-11 09:21 發表

移民潮令樓價跌得好快, 所以有D人在2022年蝕到癲左, 和開新帳戶在香討不停發癲
D膠好成日拎股票嚟比,股票喺九成九散戶夫披,
而樓市喺孖展重要喺柯煙嗰隻,一蝕輸身家,
唔發癲發洩唔到情緒,淡淡做下好心由得佢啦,
希望佢哋發洩完唔使去IFC.

引用:
原帖由 shichendao 於 2024-6-11 09:40 發表

有好多人好有心機用埋資料數據同"佢"(地)玩

引用:
原帖由 shichendao 於 2024-6-11 09:40 發表

怕佢地周街斬人.....

引用:
原帖由 betfootball 於 2024-6-11 10:04 發表

怕佢地周街斬人.....
叫佢地快D酒

引用:
原帖由 買樓唔好搞阿叔 於 2024-6-11 09:11 發表

如果回佣40%, 突然間, 新盤五折/六折發售, 咁就人踩人了, 酒呀
租租日日賺

引用:
原帖由 kwma 於 2024-6-11 10:43 發表

租租日日賺
呢句我真心認同。

但有條件,一定要租新樓,平平地享受下!

業主放租後,都無得享受!

回佣,有乜問題?

回佣制度, 根本就係自己呃自己, 買家只會注意實際價錢

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2024-6-11 11:55 發表

回佣制度, 根本就係自己呃自己, 買家只會注意實際價錢
仲有呃銀行貸款同呃下家以為執到筍野

其實我信燒烤兄係真業主黎,不過佢蝕到shot左,上黎目的為左說人接火棒。妄想現今香港仲可以靠買樓致富,完全無視當前人文大環境已今非昔比。

引用:
原帖由 冗員七號 於 2024-6-11 09:21 發表

@bbq323 @bravelove 從呢兩件野既行為可以睇得出佢地好痛

我覺得咁嘅回佣制度已經係破壞社會和諧秩序,可以用國安法拉人

回佣跟做數冇有分別?

鍵盤翻頁
左右