• 瀏覽: 163,256
  • 回覆: 1,446
  • 追帖: 167
+9
今年5窮月都唔知真窮定假窮,結果全月升得果300點⋯⋯月圖上影線有成近1600點⋯⋯兩支大周線陰燭,但無阻我地呢道長期睇好香港股市,但6月好似係有名叫6絕今次都唔會太絕既我就睇6-8月去返164-16800左右就差唔多⋯⋯原因唔係港股有事,係因為主要賭場轉到6月中歐洲國家盃和7-8月巴黎奧運⋯

睇好既:因為今次回調超出預期,以往經驗都係先打回原形,而我睇大機會係一個大型震倉,但經過今次震倉,我睇今年10-11月有機會去21000左右⋯⋯短期反彈10天線會一直頂住,18700認該短期升唔穿⋯⋯

買貨位:來緊兩三個月家可以放心買貨,大戶震倉一定震到我地乜都無,短期日線250天線⋯中期買貨位見16xxx 就要狗衝全力買貨。

投資涉及風險。一般而言,閣下應投資在閣下熟悉及了解其有關風險的投資產品。以下有關各投資產品的風險警告並不詳盡,閣下應在投資前,考慮閣下的投資經驗、財政狀況、投資目標、風險承受程度及查詢獨立投資顧問按閣下的目前情況進行投資的合適性。

如果有幸俾小弟睇中唔使多謝,我錯咗都唔好打面,投資涉及風險,祝大家股市長贏。

樓主…加油

減息在即,會有一大班人被即埸摑臉 數十年來德軍和深屋政苦安插了大量成員在各國的重要位置內
這些叛亂參與者,將會在公開的情況下帶拘捕或帶走

引用:
原帖由 9airwave 於 2024-6-2 14:28 發表

今年5窮月都唔知真窮定假窮,結果全月升得果300點⋯⋯月圖上影線有成近1600點⋯⋯兩支大周線陰燭,但無阻我地呢道長期睇好香港股市,但6月好似係有名叫6絕今次都唔會太絕既我就睇6-8月去返164-16800左右就差唔多⋯⋯原因唔係港股有事,係因為主要賭場轉到6月中歐洲國家盃和7-8月巴黎奧運⋯

睇好既:因為今次回調超出預期,以往經驗都係先打回原形,而我睇大機會係一個大型震倉,但經過今次震倉 ...
9哥有見地

引用:
原帖由 9airwave 於 2024-6-2 14:28 發表

睇好既:因為今次回調超出預期,以往經驗都係先打回原形,而我睇大機會係一個大型震倉,但經過今次震倉 ...
my 9985 will be a 10-fold stock...
say my name

支持9哥,跌咗先,再買上

引用:

england team will win the Euro 2024 cup

支持

留名

到及支持

咁遲出野架,仲想問你多多定馬馬添

支持

引用:

係咪想講174-168🤔

主題標籤 #投資