• 瀏覽: 996
  • 回覆: 9
頂你個肺,2千億成交,升300點,隻大陸龍頭藍月亮集團仲要倒跌😡😡😡😡 退市吧

引用:
原帖由 虎影俠 於 2024-5-16 16:41 發表

頂你個肺,2千億成交,升300點,隻大陸龍頭藍月亮集團仲要倒跌😡😡😡😡 退市吧
呢隻野幾年前都有玩..  見唔對路.. 平手都走左.. 跟住就一路跌.  執身彩.好多蟹貨.  又話龍頭.. 就係唔識得升. 
佢改名藍燈籠好過. !!

引用:
原帖由 電子管 於 2024-5-16 16:47 發表

呢隻野幾年前都有玩..  見唔對路.. 平手都走左.. 跟住就一路跌.  執身彩.好多蟹貨.  又話龍頭.. 就係唔識得升. 
佢改名藍燈籠好過. !!
你走到真係好好彩

引用:

fast change buy my 9985 to win back your money la..
say my name..
9985 will be a 10-fold stock..
9985 also provide stable and high dividends for you to defend

老千古

圓底呀

引用:
原帖由 .買尾國股等跌樓 於 2024-5-16 19:22 發表

老千古
苦伯唔識咱們D絕技, 低位入貨, 我1.7入左一堆, 宜家日日食4季

引用:
原帖由 持燈聖者 於 2024-5-16 19:45 發表

苦伯唔識咱們D絕技, 低位入貨, 我1.7入左一堆, 宜家日日食4季
我1.68柯左條煙

引用:

銷售70幾億 仲要無錢賺 係人都知假數

引用:
原帖由 虎影俠 於 16-5-2024 16:41 發表

你買埋晒呢啲十九大陸股,無得做淡,只有佢割你,你無得反抗,三個字: 有排捱