• 瀏覽: 4,657
  • 回覆: 17
  • 追帖: 2
本主題由 袋中紅色主題 於 2024-5-15 21:02 使用 提升卡
講真樓市易睇過股市超多
富商、政客、大好友全部都沽貨走
連波叔全部都要蝕賣走
點解會咁?
人哋收到風走先囉!
有邊啲人仲上船丫
聽𠃊咗C生、汪仔小𠃊頭、布布、dr、根哥⋯⋯嗰啲人廢up入市囉!
鐵達尼沉緊時,最有錢班人走先,死嗰堆仲喺度好hi跳緊舞
唔好儍啦!嗰班AA自己都冇入,你係佢貴親呀,益你?
Keep cash la,咁清楚嘅signal 都睇唔到,你唔信我,都信班有錢佬啦!使𠃊鬼技術分析,又話息口乜乜77咩!

引用:
原帖由 袋中紅色主題 於 2024-5-15 21:02 發表

講真樓市易睇過股市超多
連波叔全部都要蝕賣走
點解會咁?
人哋收到風走先囉!
有邊啲人仲上船丫
聽𠃊咗C生、汪仔小𠃊頭、布布、dr、根哥⋯⋯嗰啲人廢up入市囉!
Keep cash la,咁清楚嘅signal 都睇唔到,你唔信我,都信班有錢佬啦!使𠃊鬼技術分析 ...
呢樣真,唔洗信人,只要睇班發展商,大孖沙,有錢人做緊乜就得,佢哋沽緊貨的話,唔洗問人,自己沽埋一份就啱,你去接佢哋貨?咁你問自己做好老破準備未?

引用:
原帖由 春日好笑的淡季 於 2024-5-15 22:09 發表

呢樣真,唔洗信人,只要睇班發展商,大孖沙,有錢人做緊乜就得,佢哋沽緊貨的話,唔洗問人,自己沽埋一份就啱,你去接佢哋貨?咁你問自己做好老破準備未?
只不過佢哋易出貨啲
其他啲平民百姓想賣都難

店舖空置多,移民多,一手貨源多,減價多

樓市基本因素轉差, 「撤辣」效果衹係蕾花一現~

前排氣氛差, 發展商積貨多, 依家氣氛好轉, 緊係要出貨, 如果氣氛差, 發展商想出貨都出唔到!所有市場都係量行先, 價跟住!

引用:
原帖由 袋中紅色主題 於 2024-5-15 21:02 發表

講真樓市易睇過股市超多
連波叔全部都要蝕賣走
點解會咁?
人哋收到風走先囉!
有邊啲人仲上船丫
Keep cash la,咁清楚嘅signal 都睇唔到,你唔信我,都信班有錢佬啦!使𠃊鬼技術分析 ...
租租日日賺

美國通脹回落了

引用:
原帖由 kwma 於 2024-5-16 02:09 發表

租租日日賺
淡淡 Day Day Win

租金又貴左

🥲

硬膠好: 呢班只不過係惡勢力唱淡樓市

屍老闆自用鋪
點解吾買而租
幫人供wo