• 瀏覽: 2,691
  • 回覆: 9
今次買家好彩,不用追差價

據一手銷售資訊網資料,長實旗下去年開售熱銷的
油塘親海駅1,去年8月首輪銷售時售出的2A座23
樓D單位,實用面積464方呎,兩房間隔,當時以7
21.7萬元售出,呎價15,554元,昨日己落實終止買賣合約。發展商已隨即更新價單,將單位定價上調
2%。

跳海駅 

引用:
原帖由 hkduck123 於 2024-5-15 13:58 發表

21.7萬元售出,呎價15,554元,昨日己落實終止買賣合約。發展商已隨即更新價單,將單位定價上調
2%。
好嘢
撻定唔使追差價
呢條友九成係阿妺

引用:
原帖由 vovovo.N 於 2024-5-15 14:47 發表

40戶都清唔到, 班AA只集中在Yoho Hub

引用:
原帖由 Youngbro 於 2024-5-15 14:08 發表

好嘢
撻定唔使追差價
呢條友九成係阿妺
肯定100%妹

引用:
原帖由 hkduck123 於 2024-5-15 13:58 發表

2%。
賺左租

引用:

2%。
何解?

整段報道都冇話唔使追差價
不過新價單比舊價單貴
如果賣得出
原買家就有運
唔使追差價
如果要再劈至賣得出
長實就有權追差價
而且唔一定係即刻追

追差價, 無日安寧!