• 瀏覽: 5,195
  • 回覆: 85
+5
廢巴 9個財政年度 收入增長 8倍, 淨利潤 卻無甚增長. 
唔好再 阿Q精神 啦! 
呢度有個神棍 阿Qoo, 唔識股票又 不斷推介 廢巴, 害人筆錢, 還自詡大學會計畢業, 話自己識睇有睇 年報/業績報告...  
哈哈哈!!! 
今次 FY2024 Q4 業績又 福街了!!! 佢識趣就自己縮埋個龜頭深潛啦!! 唔好再害人啦!!!!  

免責聲明: 投資附帶風險,証眞價格可升可跌。本人所發表的文章、圖片、聲音、影片、超連結或其他不可以做為投資或買入賣出之參考。所有投資買賣須自行決定,自行負責。

拼多多是紅2代在美國操縱, 之前都是-92% , 呃夠. 忽然之間變股皇, 循環再用!
小心紅2代紅杉資本ETC 勾結美國, 當開新公司玩, 
開一間新公司成本好低, 華爾街教佢地 做APP  , 保證人.做媒...
教佢地技術 , 用來代替舊車 , 用完又開多間  喜多多  買多多  ..同一技術

拉黑我?!  唔直接開你名已經好客氣啦!!

不停開新公司  , 公司可以無限開 , 一上市又跌過

大家小心老千神棍d推介!! 

引用:
原帖由 xlc230579 於 2024-5-15 10:56 發表

唔好再 阿Q精神 啦! 
呢度有個神棍 阿Qoo, 唔識股票又 不斷推介 廢巴, 害人筆錢, 還自詡大學會計畢業, 話自己識睇有睇 年報/業績報告...  
哈哈哈!!! 
今次 FY2024 Q4 業績又 福街了!!! 佢識趣就自己縮埋個龜頭深潛啦!! 唔 ...
阿里業績好差?
比對現價計,
要跌抑或會升,
以你的表態,相信你對阿里現價存在下調的想法,
你會預計阿里會跌至甚麽價位,
你可以説出阿里的現在PE嗎?幾多PE才合理?

指教一下

引用:
原帖由 xlc230579 於 2024-5-15 10:56 發表

唔好再 阿Q精神 啦! 
哈哈哈!!! 
今次 FY2024 Q4 業績又 福街了!!! 佢識趣就自己縮埋個龜頭深潛啦!! 唔 ...
呢度個個段鳩估扮磗家、由其是抽水嗰班、什麼肛交所只值180,真係伏撚左佢

引用:
原帖由 瘋狂擔憂的餃子 於 2024-5-15 11:31 發表

阿里業績好差?
比對現價計,
要跌抑或會升,
以你的表態,相信你對阿里現價存在下調的想法,
你會預計阿里會跌至甚麽價位,
你可以説出阿里的現在PE嗎?幾多PE才合理?

指教一下
睇我不必啦。。。睇大戶。。。。你睇尋晚 baba adr 咩鬼樣你就知。。。禮拜四希望有奇蹟啦。。。😝

引用:
原帖由 xlc230579 於 2024-5-15 11:36 發表

睇我不必啦。。。睇大戶。。。。你睇尋晚 baba adr 咩鬼樣你就知。。。禮拜四希望有奇蹟啦。。。😝
馬雲不嬲都係只注重BABA😭

引用:
原帖由 xlc230579 於 2024-5-15 11:36 發表

希望今晚有奇蹟升返6%,唔喺聽日我D巴call就慘了😭

引用:
原帖由 Biging 於 2024-5-15 11:44 發表

希望今晚有奇蹟升返6%,唔喺聽日我D巴call就慘了😭
窮途只有絕路
絕處不會逢生
我都揸咗30萬輪call,最壞打算輸70%,呢個故事教訓自己,唔好再信任何股評人😭😭😭

引用:
原帖由 tommy1915 於 2024-5-15 12:03 發表

窮途只有絕路
絕處不會逢生
我都揸咗30萬輪call,最壞打算輸70%,呢個故事教訓自己,唔好再信任何股評人😭😭😭
30萬股定30萬等值的輪?😭

引用:
原帖由 xlc230579 於 2024-5-15 10:58 發表

拉黑我?!  唔直接開你名已經好客氣啦!!
其實佢都只係講可買可唔買呢隻..佢冇講好好既股 
我睇到有D人講到極好

阿Q不嬲係燈神,我已不斷提醒大家,

再中招,真係晒左我一片苦心

鍵盤翻頁
左右