• 瀏覽: 3,170
  • 回覆: 25
+26
香港80後90後係咪接唔到捧?唔識再食腦?只係怨婦不停𠲖𠲖哦哦嘮嘮嘈嘈咁!

香港官商趕絕流動小販 益地霸

仲話做旅遊區??
東南亞各區邊度無掛檔??夜市不知幾多遊客

好嘞無牌拉 無可厚非 連有牌嘅都趕到絕哂

香港邊有得救 黃金期??諗都唔使諗

一個樓毒 話之你係聖人神仙 全中毒

回歸後 官肥民瘦 仲要推出擾民政策 天堂嘅官思維

點玩??

引用:
原帖由 1MH1 於 2024-4-3 10:07 發表

香港80後90後係咪接唔到捧?唔識再食腦?只係怨婦不停𠲖𠲖哦哦嘮嘮嘈嘈咁!
天堂官政策做成 年青一代 要做老千行業

坐喺度賭炒騙就可以等錢跌落嚟

就算想勤力  起步入門成本太高  未見官先打你十板

你睇前幾代官政策 一路做緊乜啦

直接移民啦,byebye

引用:
原帖由 .買尾國股等跌樓 於 2024-4-3 10:20 發表

直接移民啦,byebye
You're right

泰國d路邊攤食完會肚柯😜
試過買舊類似蘿蔔糕既野食,好似食左屎咁,路邊攤不了

引用:

🐔

引用:
原帖由 百家樂@澳門 於 2024-4-3 11:11 發表

🐔

速速流動小販合法化啦
包保留到港人在港消費

成條街係小販,周地垃圾,人迫人汽車擦身而過,香港冇可能再會出現呢啲真實夜市,回憶就有

引用:
原帖由 akh2907 於 2024-4-3 12:32 發表

成條街係小販,周地垃圾,人迫人汽車擦身而過,香港冇可能再會出現呢啲真實夜市,回憶就有
https://youtu.be/1iVrLxa1HJw?feature=shared

但係泰國小販, CP值高喔~

引用:

你都知道人地點解咁好,起碼租金同香港差天共地先,地攤野質量未必係好,但重要一點係平衡價格,唔會食串魚蛋要50-60元吧.

引用:
原帖由 jl1008 於 2024-4-3 15:41 發表

你都知道人地點解咁好,起碼租金同香港差天共地先,地攤野質量未必係好,但重要一點係平衡價格,唔會食串魚蛋要50-60元吧.
同意,香港之濕鳩老細太殺雞取卵,仆街唔洗可憐

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]