• 瀏覽: 11,095
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
跟大6城市睇齊,如願已嘗!

未退休,仲可以呃飲呃食;
到退休,就知道自斷米路!

最爽始終都是超高薪擦鞋狗, 口說崇拜煮直, 子女送敵國留學攞護照,不時獲高度肯定。 

同意見解

引用:
原帖由 柯爛屎 於 2024-4-2 14:05 發表

最爽始終都是超高薪擦鞋狗, 口說崇拜煮直, 子女送敵國留學攞護照,不時獲高度肯定。 
部分食緊長糧,仲有得返啅簽特厚合約,肥過中狀元啦!

引用:
原帖由 井底種植的韭菜 於 2024-4-2 14:55 發表

部分食緊長糧,仲有得返啅簽特厚合約,肥過中狀元啦!
仲要立惡法禁止市民沒有建議嘅批評牠們, 不然, 拉9你, 正所謂你出橋, 牠們逗幾十萬

引用:
原帖由 柯爛屎 於 2024-4-2 15:00 發表

仲要禁止市民沒有建議嘅批評牠們, 不然, 拉9你, 正所謂你出橋, 牠們逗幾十萬
十個茶壺,自己打爛九個蓋,再嘈,連水都無得你飲

林鄭獨享2900呎辦公室 $1357萬簽3年約 田北辰:有否成效指標?

原文網址: 林鄭獨享2900呎辦公室 $1357萬簽3年約 田北辰:有否成效指標? | 香港01 https://www.hk01.com/article/829 ... utm_medium=referral

引用:
原帖由 柯爛屎 於 2024-4-2 14:05 發表

爽丫丫

引用:
原帖由 柯爛屎 於 2024-4-2 15:04 發表

林鄭獨享2900呎辦公室 $1357萬簽3年約 田北辰:有否成效指標?

原文網址: 林鄭獨享2900呎辦公室 $1357萬簽3年約 田北辰:有否成效指標? | 香港01 https://www.hk01.com/article/829526?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
777 有寶劍加持, 平民唔恨得咁多。不過, 唔俾你搞黃色經濟圈, 但班盲粉又唔幫襯藍色經濟圈, 反而跟著號角北上紅色經濟圈, 所以話XX去到邊 寸草不生!

有一日過一日, 心態上已經躺平了

你唔得,代表人地都唔得???

正如小西咁,你得一分鐘,就代表人地唔可以一個鐘?

利申:15-30秒

兩條路,一係香港指數同大陸睇齊,一係香港設北上稅

引用:
原帖由 井底種植的韭菜 於 2024-4-2 13:56 發表

跟大6城市睇齊,如願已嘗!
即係2,000蚊一個月?

支持租金跌七成

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]