• 瀏覽: 21,284
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1
+8
有傳九龍城瓏碧劈價25% ,最新價21x呎,開始式單位$37x萬。

估計反應和匯都差不多

如果劈到35%,可能會有d承接。

但係先劈25%之後再劈價10%效果和一次劈35%又好吾同喎。

http://edwardchankk.blogspot.com/

名校網,10000呎應有支持

引用:
原帖由 vovovo.N 於 2024-1-18 14:37 發表

三年內百萬盤少人接

引用:
原帖由 vovovo.N 於 2024-1-18 14:37 發表

唗氣, 入到名校一定系龍咩, 名校畢業無人坐監? 
唗咁多錢, chr 到咁行, 不如入性價比高嘅屋邨學校 !

係真唔係啊

引用:
原帖由 keyman98 於 2024-1-18 13:50 發表

有傳九龍城瓏碧劈價25% ,最新價21x呎,開始式單位$37x萬。

估計反應和匯都差不多

但係先劈25%之後再劈價10%效果和一次劈35%又好吾同喎。
由回佣變面價直劈,因簽哂紙回唔倒佣巳經通哂天..... 
始終香討AA不設回佣才是正路做法。

好心D發展商係減價咪減囉。
傳乜鬼野姐?

引用:
原帖由 betfootball 於 2024-1-18 15:40 發表

由回佣變面價直劈,因簽哂紙回唔倒佣巳經通哂天..... 
始終香討AA不設回佣才是正路做法。
之前暗地回佣廿%, 死頂住個面值,依家明碼實價咪幾好。起碼唔洗益班AA對客人又有保障 

引用:
原帖由 keyman98 於 2024-1-18 13:50 發表

估計反應和匯都差不多

係咪劈25% 另有10%回佣? 有就差不多

引用:
原帖由 shittyshit 於 2024-1-18 15:49 發表

之前暗地回佣廿%, 死頂住個面值,依家明碼實價咪幾好。起碼唔洗益班AA對客人又有保障 
可能仲有20%回呢, 邊個知呀

引用:
原帖由 1nsider 於 2024-1-18 14:29 發表

名校網,10000呎應有支持
今時今日,讀名校冇乜用,一樣打份牛工......

劈價只會令市場恐慌,應該要加價25%代表睇好將來樓市。

鍵盤翻頁
左右