• 瀏覽: 10,991
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
+6
消息指出,新地(00016)天水圍輕鐵天榮站物業發展項目第1期YOHO WEST,截至今天已累收約1.5萬票,較本周六開售350伙,超額認購約41.8倍,發展商將在明天下午2時截止登記。

https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/3624551/YOHO+WEST累收約1.5萬票+超額認購42倍

陳永杰又話20000票嘅

660 伙 減剩 350伙

親愛駅 收3.8 萬票,賣出98 %
Yoho West 收 2 萬, 米賣出52 %

引用:
原帖由 marcominnie 於 2023-11-29 19:35 發表

消息指出,新地(00016)天水圍輕鐵天榮站物業發展項目第1期YOHO WEST,截至今天已累收約1.5萬票,較本周六開售350伙,超額認購約41.8倍,發展商將在明天下午2時截止登記。

https://m.hkej.com/landing/mobarticle2/id/3624551/YOHO+WEST累收約1.5萬票+超額認購42倍

陳永杰又話20000票嘅
陳永杰即係1Q chan ? 笑死😁呢條友笑話嚟,好多Kol 都笑9佢

抽到就肥

引用:
原帖由 PCP123 於 2023-11-29 19:53 發表

親愛駅 收3.8 萬票,賣出98 %
Yoho West 收 2 萬, 米賣出52 %
1.5萬only

一Q清一半都話你叻。  今時今日太古城兩房6球, 下星期可能重平

嘉湖唔使7千,Yoho西 貴80% 呀!!

一房303要4球

引用:
原帖由 marcominnie 於 2023-11-29 21:09 發表

一房303要4球
4球嘉湖買唔買到3房?

再遲啲多過投票

引用:
原帖由 lhcdims 於 2023-11-29 22:36 發表

4球嘉湖買唔買到3房?
咁冇得比嘅30年樓齡

引用:
原帖由 marcominnie 於 2023-11-29 22:59 發表

咁冇得比嘅30年樓齡
咁又唔係咁講呀!多兩間房分分鐘多兩條女架嘛!

15000票應該清350伙冇難度

引用:
原帖由 莫小問 於 2023-11-29 23:42 發表

15000票應該清350伙冇難度
計埋聽日可能20000票

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]