• 瀏覽: 53,627
  • 回覆: 171
  • 追帖: 1
+5
越搞經濟越差 香港完啦,而家應該想法子去減低物價仲好啦
走去搞夜經濟,但連基本電都搞唔惦先好笑,搞乜就衰乜
先係黑雨水浸 又斷電 求下你唔好搞咁多啦 再搞又黎多幾個天災

日出日落、潮脹潮退..自然規律!

香港現時只有國安法 

一屆不如一屆 正辣雞

等到2047就發威

香港30年前就須要夜經濟。現在香港已轉型,香港須要夜金融

重點打擊經濟清零一流

引用:
原帖由 TOYSBABY 於 2023-9-28 15:08 發表

金融有個好基礎唔做好去
走去學人做小販 叫夜市
廣州 深圳 美女如芸
嗰啲先叫得上夜市

引用:
原帖由 15煙仔 於 2023-9-28 15:21 發表

土耳奇因為貨幣眨值多過人仔少少

正常貨幣眨值股市會大升, 大陸股除外
正常貨幣眨值股市會大升   laugh L die me

引用:
原帖由 zxcvv 於 2023-9-28 16:50 發表

唔係跌到仆街先有希望咩?   唔通股市五萬點叫有希望? 到時你買? 輸到你跳樓呀
都冇人玩既市場仲有希望咩

引用:
原帖由 爆倉俠 於 2023-9-28 15:35 發表

想抗通脹買下股票點知係股市輸晒錢,跟住仆街啦,淨番d錢用黎供樓,屌呀,全球最難負擔房地產市場既地方,好啦,夜晚想鬆一鬆,玩下夜賓州,d野食貴到仆街,只係夠錢買4粒燒賣
強迫金all in港股喏班,隨時臨老過唔到世

引用:
原帖由 TOYSBABY 於 2023-9-28 15:08 發表

少d炒股啦,享受生活好過日日沉迷股海。

股市唔係越升越好!美麗新香港要有新概念!

引用:
原帖由 冰涼刺眼的電視 於 2023-9-28 15:51 發表

Good News!!!👍👍👍👍👍👍👍
告訴你:
過埋明年2024年{龍年}之後,
香港地運就{正式玩撚完}咖啦??!
個個風水大師都系咁講咖?!!!😏😏😏😏😏
有能力有本事嘅就真系要快撚D走啦!!!
真系咖?!!
😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
今時今日仲唔夠衰?仲可以再衰啲?

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2023-9-28 15:58 發表

點解股市一定要升呢?世界變左,香港唔應該再靠金融樓市啦,醒下啦!
咁靠乜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]