• 瀏覽: 30,042
  • 回覆: 78
  • 追帖: 1
+9
大師叫自己大師...

引用:
原帖由 變幻才是永恒 於 2023-6-10 22:38 發表

咁假既嘢你都好信,的確係憑實力輸錢
而家仲有人相信?

大師之中可祇信大C

其他人不能夠從正常途徑沽空,失敗!

玩返假大師轉頭啦

無L嘢呀,追討股東,唔好玩啦

引用:
原帖由 90後大鱷 於 2023-6-10 21:25 發表

電視成日都話 “+” 唔係境內電話,要特別小心
希望唔好係樓主,拎個紀錄去報案,呢一個都百幾萬 其他唔知呃左幾多錢,分分鐘又一個詐騙集團

引用:
原帖由 90後大鱷 於 2023-6-10 21:25 發表

識玩喎

引用:
原帖由 fb95c9207ee716 於 11-6-2023 08:38 發表

而家仲有人相信?
大把啦,老襯亭下老襯多,我只信一樣嘢,就係便宜莫貪,炒股無話係必贏,最多都係贏面大啲,標榜年回報有三成既諗都諗到係妖股,尤其係啲無乜成交既細價股,個價都係大股東做俾你睇,搭緊個雞棚引人入局,然後就再無然後架啦,因為都劏晒死牛咯

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-6-10 22:04 發表

我係富途度見到摩根士單利左手交右手箇d又點計先?
你係咪低能

引用:
原帖由 變幻才是永恒 於 2023-6-11 09:52 發表

大把啦,老襯亭下老襯多,我只信一樣嘢,就係便宜莫貪,炒股無話係必贏,最多都係贏面大啲,標榜年回報有三成既諗都諗到係妖股,尤其係啲無乜成交既細價股,個價都係大股東做俾你睇,搭緊個雞棚引人入局,然後就再無然後架啦,因為都劏晒死牛咯
香港股市雞股搭棚股比比皆是
偏偏證監會完全唔理

點解在社交平台上用各大師的相片及公司賣廣告. 如果系虛假 他們為什麼不舉報呢?

引用:
原帖由 alexkin 於 2023-6-11 09:38 發表

電視成日都話 “+” 唔係境內電話,要特別小心
希望唔好係樓主,拎個紀錄去報案,呢一個都百幾萬 其他唔知呃左幾多錢,分分鐘又一個詐騙集團
電騙中心..........近期拉過幾多呢D案?

以前得閒都會咁同佢玩,唔知係咪玩得太多,依幾年無人add我

引用:

我都玩過一次

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]