• 瀏覽: 60,645
  • 回覆: 189
  • 追帖: 10
+9
比特幣批左
而家轉場炒 ETH ETF
加上ETH有 upgrade
ETH有一波升

引用:
原帖由 凍餅撈香蕉船 於 2023-11-15 18:00 發表

我推介下今轉週期我幾睇好既一隻中型明星公鏈幣:ARB, 呢隻幣本身係冇爆起過咁滯,截點多,係僅次於ETH同BSC, 活躍用家都有十幾萬,TVL 2B , Mcap/TVL 0.68, 顯示明顯 undervalued.

現價:1.10
2.31
我講完唔洗兩個月升左一倍有多

BTC直上48900

經過尋晚插一棍清洗左散戶之後
UNIBOT前行得更快,升穿90蚊大位

引用:
原帖由 pjbrown 於 2024-1-12 21:34 發表

希望 Sol 可以快啲起動啦
師兄幾錢入SOL
其實10蚊果時入,而家都有10倍

引用:
原帖由 fb482cd0808837 於 2024-2-3 11:13 發表

pepe doge shib 點睇
全過氣幣

引用:
原帖由 sib 於 2024-2-4 00:44 發表

Jito係第二多人用泥stake sol既平台,但個人睇法係風險高過mnde好多
Unibot係咪冇左metamask
我見佢 holder reward 連wallet得4個揀

引用:
原帖由 sib 於 2024-2-8 01:42 發表

Nerd 最大問題在於冇人用。佢只不過係賣資訊而果啲資訊未必百份百令您贏到錢。佢就等於賣報紙。冇佢存在不代表冇渠道收到資訊。我一早已止蝕左,冇莊肯落場,幾平都冇人買。bot 市場入面睇泥只有一個贏家,就係banana 
點睇DYM呢隻新幣

引用:
原帖由 sib 於 2024-2-8 22:59 發表

第二隻modular blockchain,當然睇好啦。tia stakers有airdrop,創辦人非常慷慨,應該係近期最賺錢既airdrop。幣安上得市,可以預期coinbase Okx遲早會上市,最重要一點就係staking apr有成80厘,實在太多誘因令佢爆升
80厘咁高?
又係左腳踏右腳果啲scam?

BTC重升上50000USDT

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]