• 瀏覽: 18,324
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2023-1-23 12:39 發表

中民主病毒的黃狗,都系腦癱白卡仔。
白卡佬唔使咁勞氣,因住冇得射呀白卡人士一定要好好管畜

樓上中民主病毒的白卡仔,甘佬氣啊。禁言啦。

不斷狂印肯定爆煲啦!

沙特自已都怕美元資産有日被強盜啦

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2023-1-23 12:38 發表

最近j20和F35或F20對抗。都證明中國戰機比美國強。
最好保守一點,用不相伯仲來形容

將美國踢出國際舞台

引用:
原帖由 坐盤員 於 2023-1-23 12:52 發表

最好保守一點,用不相伯仲來形容
不相百仲也是中國贏。證明中國科技正在快速追上美帝。

近期多咗好多聞屎豉油示威,老尾真係好急喎

唔計吹水,中國從來冇一個國際認可嘅金融system..就算美元今日就從地球上消失,緊接嘅國際結算,都祇會係G6嘅一籃子貨幣

引用:
原帖由 香港宇宙的馬桶 於 2023-1-23 12:12 發表

唔用美元咪用黃金囉,或者用自己嘅貨幣或者其他貨幣囉,點解一定要用美元先?羅家聰自從俾交銀炒魷之後根本就成個人傻Q晒,你可以睇番佢呢幾年對經濟嘅睇法,幾乎仲登過老簫
係有線電視財經睇佢,尼十年大部份係錯!🤣

引用:
原帖由 bigasss 於 2023-1-23 13:48 發表
唔計吹水,中國從來冇一個國際認可嘅金融system..就算美元今日就從地球上消失,緊接嘅國際結算,都祇會係G6嘅一籃子貨幣
中國貨就是硬貨幣。

引用:
原帖由 for158 於 2023-1-23 13:58 發表

係有線電視財經睇佢,尼十年大部份係錯!🤣
羅家聰根本就是反中狗。真不明白當年中資銀行點解長期請他。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2023-1-23 14:00 發表

羅家聰根本就是反中狗。真不明白當年中資銀行點解長期請他。
猜想:
中國金融系,都係上海幫,泛江派系。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]