• 瀏覽: 13,330
  • 回覆: 73
+3
而在今年10月底舉行的香港金融科技周,AAX 亦有副總裁Ben Caselin代表出席參與演講。
無牌, 點解搵呢條友講?

原文網址: 港虛幣交易所AAX傳倒閉 用戶維權「自救」 去信特首內容曝光 | 香港01 https://www.hk01.com/article/843738?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-12-6 11:00 發表

而在今年10月底舉行的香港金融科技周,AAX 亦有副總裁Ben Caselin代表出席參與演講。
無牌, 點解搵呢條友講?

原文網址: 港虛幣交易所AAX傳倒閉 用戶維權「自救」 去信特首內容曝光 | 香港01 https://www.hk01.com/article/843738?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
咁都得, 無牌都叫去演講, 睇嚟香港真係無其他發展 而選擇國家禁止的虛幣

引用:
原帖由 D.Kam 於 2022-12-6 11:48 發表

咁都得, 無牌都叫去演講, 睇嚟香港真係無其他發展 而選擇國家禁止的虛幣
, 有份幫佢promo
https://www.investhk.gov.hk/zh-hk/news/hong-kong-fintech-week-2021-lead-scaling-fintech-future.html

香港金融科技周2021 領創金融科技的未來投資推廣署今日(2021年10月20日)發布香港金融科技周2021活動詳情。今年的香港金融科技周將於11月1日至5日透過實體及線上形式舉行,活動主題為「齊領創金融科技的未來」。

附件

Capture A.PNG(37.67 KB)

Capture A.PNG

真正老千

引用:
原帖由 keung135 於 2022-12-6 12:06 發表
真正老千
very PK to say that they have no any responsibility

佢哋贏咗錢嗰陣, 又會唔會donate 啲錢比香港庫房呢? 輸打贏要咁著數?

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2022-12-6 12:08 發表
佢哋贏咗錢嗰陣, 又會唔會donate 啲錢比香港庫房呢? 輸打贏要咁著數?
都唔知呢D 老千在港, 對香港經濟發展有乜作用,
吊佢, 除左拎市民D儲蓄, 會在香港食咁多個晚餐?

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2022-12-6 12:10 發表

都唔知呢D 老千在港, 對香港經濟發展有乜作用,
吊佢, 除左拎市民D儲蓄, 會在香港食咁多個晚餐?
呢啲騙局, 年年都有, 唔知點解又年年都有新嘅羊生羊太入局

On9

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2022-12-6 12:13 發表

呢啲騙局, 年年都有, 唔知點解又年年都有新嘅羊生羊太入局
同傳燒一樣, 包裝得好grand 好prof, 整D 無人會明既terms

回報一定係200%以上

但呢單野最唔同係點解正苦成日好似好支持呢樣野 會比人好大錯覺喎

賭輸左怪邊個

曱甴去報警佢哋都有今日,黃吃黃正常不過

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]