• 瀏覽: 17,655
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
唔係聽日又食白果😭

引用:
原帖由 fourteenthac 於 2022-12-6 00:48 發表

有壞消息咩?
冇,不過可能係好消息出貨

引用:
原帖由 inco 於 2022-12-6 00:28 發表
唔係聽日又食白果😭
你全部貨都好高位架啵。 點走到?

引用:
原帖由 麻煩的羊羊 於 2022-12-6 00:58 發表

你全部貨都好高位架啵。 點走到?
佢高位輸嗰d先開帖討論低位入嗰d佢好神秘

引用:
原帖由 袋中奇怪的傻瓜 於 2022-12-6 01:09 發表

佢高位輸嗰d先開帖討論低位入嗰d佢好神秘
下? 咁仆街?

引用:
原帖由 麻煩的羊羊 於 2022-12-6 01:10 發表

下? 咁仆街?
唔pk。只係收埋食,冇害人。 有啲人覺得會見光死。所以唔講 。。記得想當年 我真係識得一件pk, 先利申:不是十蚊八蚊的問題,而係有啲pk為左十蚊八蚊已經現型做仆街,大家約定賭馬會。 當日贏錢嗰個請飲茶(奶茶咖啡)大家開心下。 我波馬就斷斷續續平均一個月 飲三、四杯奶茶。 呢條pk 五六年日日都話輸, 原來呢條pk 第一場贏一千, 第二至十場冇中,輸番一、二蚊 畀馬會, 呢啲叫做輸咗200蚊畀馬會 ,所以有啲人 為咗十蚊可以去得好盡去做仆街

引用:
原帖由 袋中奇怪的傻瓜 於 2022-12-6 01:30 發表

唔pk。只係收埋食,冇害人。 有啲人覺得會見光死。所以唔講 。。記得想當年 我真係識得一件pk, 先利申:不是十蚊八蚊的問題,而係有啲pk為左十蚊八蚊已經現型做仆街,大家約定賭馬會。 當日贏錢嗰個請飲茶(奶茶咖啡)大家開心下。 我波馬就斷斷續續平均一個月 飲三、四杯奶茶。 呢條pk 五六年日日都話輸, 原來呢條pk 第一場贏一千, 第二至十場冇中,輸番一、二蚊 畀馬會, 呢啲叫做輸咗20 ...
孤寒

引用:
原帖由 inco 於 2022-12-6 00:28 發表
唔係聽日又食白果😭
食蕉唔洗食白果

引用:
原帖由 七點鐘 於 2022-12-6 10:40 發表

食蕉唔洗食白果

呢啲叫招兵買馬,壯大下一個攻勢 

引用:
原帖由 huskie 於 2022-12-6 00:57 發表

冇,不過可能係好消息出貨
啱,同意👍

同你講今轉@洗牌重來@⋯才是睇4萬點 可能會令人恨之入骨

左驚右驚,定d黎丫,兩萬點先慢慢諗

市場過度興奮,係時候沖個涷水涼

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]