• 瀏覽: 22,722
  • 回覆: 160
  • 追帖: 2
本主題由 miss5 於 2022-12-4 10:32 關閉
江澤民的離世,習大大無左後顧之憂,X哥今次可能要乖乖地聽阿爺話,否則豆都無得佢食。
始終黑暴時X哥咁落力,可能最終要趕快賣樓撤資!

人地已經袋袋平安洗乜你操心?

如果冇左CK 冇左新地 咪由大6佬落嚟起樓囉
品質如何吾知? 不過價錢都係差唔多吾會平

期實CK D樓普遍比較實用,抵食狹大件,冇流傳咁差

有錢有人撐🤭

習主席應該唔會想將香港真係變成中國咁呀😱😱

李氏家族啲資產唔洗做都夠食幾世喇!

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-12-1 13:17 發表
佢呢個level, 吾會只睇$⋯

香港九運冇運行是不爭事實
自求多福!

李氏家族冇個好人!

引用:
原帖由 南區小蝦蟆 於 2022-12-1 12:23 發表
江澤民的離世,習大大無左後顧之憂,X哥今次可能要乖乖地聽阿爺話,否則豆都無得佢食。
習大之後已經無咗啦

引用:
冇用啦,佢個仔太蠢了,俾人呃晒成副身家都唔出奇.........
之前有佢老豆係度,冇人敢出手,佢老豆一死,成個集團都幾危下。
再加上佢老豆得罪唔少人,肯定揾佢個仔算帳。

引用:
佢本身想好似三星咁,可以影響政壇,邊個總統議員吾聽話就要佢落台,最緊要佢地吾會阻住揾錢!

引用:
原帖由 九紫鳳凰 於 2022-12-1 16:12 發表

冇用啦,佢個仔太蠢了,俾人呃晒成副身家都唔出奇.........
之前有佢老豆係度,冇人敢出手,佢老豆一死,成個集團都幾危下。
再加上佢老豆得罪唔少人,肯定揾佢個仔算帳。
所以而家可能吾洗等X哥冚旗已有人郁手!

引用:
原帖由 南區小蝦蟆 於 2022-12-1 12:23 發表
上海幫早就失勢了

美國佬常用慣例!
罰錢!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]