• 瀏覽: 3,940
  • 回覆: 37
蝕讓成交|領峯三房戶738萬易手 持貨5年帳面蝕37萬

https://std.stheadline.com/realt ... 房戶738萬易手-持貨5年帳面蝕37萬

中原分行經理黃仕斌表示,將軍澳日出康城2B期領峯8座高層RA室,面積665方呎,採3房套房間隔,景觀開揚,最初開價850萬,累減112萬,以738萬易手,呎價約11098...

將軍澳橫屍遍野
😱

仲要過萬

@chriswong1010 買到3房了

引用:
原帖由 Gerrard-8 於 2022-11-24 19:02 發表
@chriswong1010 買到3房了
之前樓價升左你一世租啦

好快10年都要蝕錢

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2022-11-24 19:08 發表

之前樓價升左你一世租啦
Junk Bay真係停不了

引用:
原帖由 Gerrard-8 於 2022-11-24 19:19 發表

Junk Bay真係停不了
你30年後買到樓未呀

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2022-11-24 19:08 發表

之前樓價升左你一世租啦
我都鐘意一世租新樓,幾年後又租換新樓!keep 住住新樓,硬好都做不到!

喇………我無話過我無樓收租,無話過自己低收入,無話過自己無股票,無話過自己無債券………

引用:
原帖由 虎榮 於 2022-11-24 20:06 發表

我都鐘意一世租新樓,幾年後又租換新樓!keep 住住新樓,硬好都做不到!

喇………我無話過我無樓收租,無話過自己低收入,無話過自己無股票,無話過自己無債券………
之前樓價升左你一世租啦

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2022-11-24 20:10 發表

之前樓價升左你一世租啦
你放工喇喎,我代發展商同銀行多謝你今日辛勞奉獻 為200幾萬慢慢填數

引用:
原帖由 Gerrard-8 於 2022-11-24 20:18 發表

你放工喇喎,我代發展商同銀行多謝你今日辛勞奉獻 為200幾萬慢慢填數
之前樓價升左你一世租啦

引用:
原帖由 Gerrard-8 於 2022-11-24 20:18 發表

正常人梗係返工放工架啦,你估好似你D打手咁無工做,出個貼只賺幾蚊,咁就梗係買唔到樓啦

引用:

之前樓價升左你一世租啦
賣左未?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]