• 瀏覽: 9,349
  • 回覆: 58
  • 追帖: 1
大家有乜推介

首選五隻被點名的好學生,但對884福建邦有保留
可惜美的物管無上巿,無平貨執

曾被中央點名的884 960 1030 2007 3990

我一般鍾意1238. 但唔建議宜家入貨.
國內樓市, 仲要多1-2年. 先會走出最低迷時期

引用:
原帖由 1q1q1q1q1q1q 於 2022-11-24 16:00 發表
我一般鍾意1238. 但唔建議宜家入貨.
國內樓市, 仲要多1-2年. 先會走出最低迷時期
走出左就唔係呢個價

但我無1238

引用:
原帖由 leucocyte 於 2022-11-24 16:03 發表

走出左就唔係呢個價

但我無1238
宜家, D民企內房. 你有邊隻可以sure無事

個隻X創, 話自己有千幾億, 但過2個月, 就話公布, 債券連息都還唔起.

引用:
原帖由 1q1q1q1q1q1q 於 2022-11-24 16:26 發表

宜家, D民企內房. 你有邊隻可以sure無事

個隻X創, 話自己有千幾億, 但過2個月, 就話公布, 債券連息都還唔起.
咁你慢慢等

億達中國

邊隻先跌到1元就買邊隻🙂

引用:
原帖由 leucocyte 於 2022-11-24 15:57 發表
首選五隻被點名的好學生,但對884福建邦有保留
可惜美的物管無上巿,無平貨執

曾被中央點名的884 960 1030 2007 3990
2007點解銀行有一千億支持,884點解冇,一點消都冇

引用:
原帖由 北區小霸王 於 2022-11-24 16:45 發表

2007點解銀行有一千億支持,884點解冇,一點消都冇
銀行實施差別化對待,884曾違約,所以我對佢有保留,呢隻成日9吹點勁點勁,但結果又供股配股賣資產,最近息都還唔起

融創

2007,960

2007 邊有1000億信貸呀. 1000億係2202

引用:
原帖由 leucocyte 於 2022-11-24 16:51 發表

銀行實施差別化對待,884曾違約,所以我對佢有保留,呢隻成日9吹點勁點勁,但結果又供股配股賣資產,最近息都還唔起
但 msci 提高佢為 aaa , 高盛叫買入2.7

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]