• 瀏覽: 40,060
  • 回覆: 187
  • 追帖: 2
+5
1. 發展商食盡
2. 深水埗扮西九
3. 正常人用呢個價買奧運站九龍站根本唔會買嗰度

大家覺得佢係咪蟹王之王? 定係其他盤?

引用:
原帖由 大西北之死 於 2022-10-4 20:24 發表
1. 發展商食盡
2. 深水埗扮西九

硬好:新紅基樓質數高 比多幾球溢價  無乜所謂啦  反正蝕幾球當係碎銀

BBQ
像當年匯景花園

其實經常經過,都係見冇乜人入住,其實啲友係咪買嚟等升,買俾內地客,點知。。。

引用:
原帖由 大西北之死 於 2022-10-4 20:24 發表
1. 發展商食盡
2. 深水埗扮西九

早兩日去過南昌站附近,好大陣臭味
每年都有一段時間有臭味,奧運站某個方向的屋苑都會聞到

引用:
原帖由 ㊣十八男技 於 2022-10-4 20:44 發表

早兩日去過南昌站附近,好大陣臭味
每年都有一段時間有臭味,奧運站某個方向的屋苑都會聞到
佢個度好似有個加工場

業主又賺

一早已經話左嘥air

根本由15年起攪咁多野,都係無聊,除左柏傲灣丶薩灣拿丶啟一1之外
其他全部17丶6年求奇買一間二手都有果個%
17打后買更加白痴

有D人真係買黎長揸收租仲無聊,不如你$多得滯買四小蟲收租好過

自住,附近一帶寧四小蟲囉,正常兩房做乜要走去買湯房,又唔係特別靚過人
四房更白痴,可以買大潭了,真係呃大6佬只係

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2022-10-4 20:58 發表
自住,附近一帶寧四小蟲囉,正常兩房做乜要走去買湯房,又唔係特別靚過人
四房更白痴,可以買大潭了,真係呃大6佬只係
🤐🤐

蝕讓成交】 長沙灣「四小龍」再錄蝕讓  泓景臺業主3房損手203萬沽貨
https://ps.hket.com/article/3368041/【蝕讓成交】 長沙灣「四小龍」再錄蝕讓  泓景臺業主3房損手203萬沽貨?mtc=60037

引用:
1. 發展商食盡
2. 深水埗扮西九

如果兩房計,奧運廿年囉衰在,但係講真四小蟲仲方便丶冇乜大分別丶仲平添

三房,千五二千萬,根本好多區都有choice屎,未必買奧運四小蟲

九龍駅都唔係真係有卡屎,咁根本買來都冇用

收租,四小蟲最好(如果曼山丶四小蟲丶奧運丶九龍駅丶男倡比)
美孚根本完全掂不過,就黎塌樓了
男昌完全係垃圾

另外,維港匯睇得下,好似幾grand咁,終於有少少似樣嘅

竟然超越新地北角艇王, 終於贏到港島

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]