• 瀏覽: 10,918
  • 回覆: 90
  • 追帖: 8
今年既問題係甘多年股災既混合,基本面巳經差無可差
金融海嘯跌到落萬1,今次問題甘大,如果你認為萬6巳經見底實在可笑,跌勢只會一直加劇
歷史好快就會重演,經濟各國都步入寒冬

哎,身心俱疲

大熊市,同經濟重大問題可能持續5年/以上
留有現金先係最好

有貨入返啲熊保平安

引用:
原帖由 ilsgl 於 2022-10-3 08:28 發表
有貨入返啲熊保平安
冇用,插但唔代表冇彈,啲死貓彈足以陰乾人

引用:
原帖由 diedie12369 於 2022-10-3 08:22 發表
大熊市,同經濟重大問題可能持續5年/以上
留有現金先係最好
尾國要收割全球,好彩嘅就被經濟重置,唔好彩就會被焦土
而家真係要估吓自己身處嘅地方會唔會被尾國焦土

附件

20220928_fded36eb8cd62d349e1bOmqTiAXXA4SQ.gif(2.15 MB)

引用:
原帖由 newpopocar 於 2022-10-3 08:43 發表

美國引發危機,無大國可以倖免,歷史巳經說明

引用:
原帖由 newpopocar 於 2022-10-3 08:43 發表

Cash is king

無一個

才演

股底

舊年尾預估今年股市嘅風水師成績如何

有牛熊輪你想贏錢都好難😭😭😭😭

美國自己週身吾掂!

二萬時就講萬六,萬六時又講萬一,萬一時又講六千,你up撚晒啦

引用:
原帖由 diedie12369 於 2022-10-3 08:20 發表
今年既問題係甘多年股災既混合,基本面巳經差無可差
金融海嘯跌到落萬1,今次問題甘大,如果你認為萬6巳經見底實在可笑,跌勢只會一直加劇
歷史好快就會重演,經濟各國都步入寒冬
多謝提醒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]