• 瀏覽: 29,190
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
新盤一次賣少少
過億真係十年都賣唔賣
仲有比aa
又要比政府稅
一次出,仲要借平錢比玻佬完成交易
仲要平6成,
誠哥咩都肯制,玻佬真係傻,一下子還唔到
誠哥將來可能2 折收回
其實依招誠哥成日用,最後食左人隻車
一件交易就知新加坡富豪點解咁少錢、成班傻佬,香港金融中心穩如泰山😄😄

坡佬基金都只係白手套, 邊個先係佢老細. 金融財技, 隨時自己左手過右手. 

引用:
原帖由 南區肥豬豬 於 2022-10-1 10:28 發表
新盤一次賣少少
過億真係十年都賣唔賣
仲有比aa
又要比政府稅
仲要平6成,
誠哥咩都肯,玻佬真係傻,一下子還唔到
誠哥將來可能2 折收回
一件交易就知新加坡富豪點解咁少錢
總之,係香港人都知,誠哥出手向來快而準,新加坡佬跟誠哥對賭,贏面有幾多,大家咪睇下囉。
現在仲要長實賣佐成批貨比新加坡佬,但仍會負責繼續為這樓盤銷售,到兩年半交收時才跟新加坡佬埋單計數,世界上有幾多人跟誠哥對賭而可以贏到呢?如果佢真係贏到,大家真係比個叻佢啦!

誠哥好野

李嘉誠的確係超人,睇得好通透

人哋新加坡咁多經濟發展
欣欣向榮
全球買資產

香港就冇撚用食老本
只係玩地產,炒炒賣賣
抵撚死

其實香討D師兄知吾知!長實而家揸莊係阿鉅!吾係誠哥!阿鉅今舖係自己話事!醒少少啦

引用:
原帖由 南區肥豬豬 於 2022-10-1 10:28 發表
新盤一次賣少少
過億真係十年都賣唔賣
仲有比aa
又要比政府稅
仲要平6成,
誠哥咩都肯,玻佬真係傻,一下子還唔到
誠哥將來可能2 折收回
一件交易就知新加坡富豪點解咁少錢
唔好打飛機啦!黃台瓜脫產走人喇!香港地產玩L完!

你哋係未白痴㗎,d橋梗係伙計諗啦,唔係咁多錢請佢哋返來做乜。
自己梗係諗今晚同邊條女玩啦

基金接貨,基金自己都可以公募或私募集資,但要走去向長實借錢,其其怪怪!

誠哥走得快,正常人都淆底啦,特大警號。

引用:
原帖由 kr1201 於 2022-10-1 11:59 發表
你哋係未白痴㗎,d橋梗係伙計諗啦,唔係咁多錢請佢哋返來做乜。
自己梗係諗今晚同邊條女玩啦
咁老仲可以?

引用:
原帖由 莫呢拉 於 2022-10-1 11:38 發表
其實香討D師兄知吾知!長實而家揸莊係阿鉅!吾係誠哥!阿鉅今舖係自己話事!醒少少啦
讀過歷史都知,太上皇點會放手

間間過億,正常唔知一個佣,真係慳唔少,又唔使賣廣告宣傳

引用:
原帖由 賈谷主 於 2022-10-1 12:27 發表
間間過億,正常唔知一個佣,真係慳唔少,又唔使賣廣告宣傳
aa 真係慘

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]