• 瀏覽: 21,405
  • 回覆: 30
  • 追帖: 3
+9
能做事做到事架超超已平亂,黎緊就係興,信政府,信超超

引用:
原帖由 煙蛙法掌門人 於 2022-9-30 12:20 發表

2008年,你有冇玩股票,當時16000!我身邊個個有分析,仲要股票行老細,連教師都話機會難逢,3個月後2009年,10600左右出現,同你宜家諗法一樣!
我海嘯後先玩,騰信三四十嗰陣。

引用:
原帖由 煙蛙法掌門人 於 2022-9-30 12:25 發表

當年我34歲,炒牛,跌2000一個朝早無咗1隻rolx手錶,估唔到未到16000點,thirdac己經輸5萬一個朝早,所以34歲大膽係正常年紀玩,但他如死狗,就差d,我輸了$,繼續有講有笑,因為當時搵到$
當年?當年已不再,阿叔

引用:
原帖由 煙蛙法掌門人 於 2022-9-30 12:31 發表

我14年前,銀行d女,都係甘講,話31000年代,不會再發生,同你對白一樣!我記得好清楚,她像你寸我,不同年代,on9如你,$同貨,邊個多,係各大莊!
你講你年紀。

引用:
原帖由 煙蛙法掌門人 於 2022-9-30 12:34 發表
條女大學生高我一級rm..最後都係買股輸,你太天真,等到你無心機,先升
大學生有點樣?睇你都係連會考都未考

引用:
原帖由 煙蛙法掌門人 於 2022-9-30 12:36 發表

我中六,吊你會考有14分
我會考21, 兩年預科免費

引用:
原帖由 hapyday808888 於 2022-9-30 12:34 發表

家陣睇番, 越睇越似08年個條路
thirdac終於領野
過幾日佢就生猛返

引用:
原帖由 PaoMa 於 2022-9-30 12:42 發表

講呢D,
8條B都升唔到原校...

因為無火箭...個個都揸4, 5支火箭, 吊...
無個A係爭D, 即係周身刀無把利

引用:
原帖由 煙蛙法掌門人 於 2022-9-30 12:43 發表
我中七唔升,早d入銀行,白痴,top sale就係26歲展示
你呢種人做sales應該唔錯

引用:
原帖由 煙蛙法掌門人 於 2022-9-30 12:28 發表

2008..年,真係好離譜
08年復原好快,呢次似九七多d

引用:
原帖由 hapyday808888 於 2022-9-30 13:03 發表

似, 老美未上過跌唔停, 港囡未試過兩個禮拜都唔彈一次,
平時兩一, 兩日後實報復式彈七, 八百點,
家陣係連七, 八十點都唔柒比你, PK大戶當香港股民乞衣
宜家老美影響都算少,琴晚插咁多期指都可以升,日日清零唔知搞到幾時,間間營收少60%。

引用:
原帖由 青青草 於 2022-9-30 13:27 發表

閣下往績太差,跟吾過
印象中21000之後仲出過兩次,但係我真金白銀撈完蝕錢走

引用:
原帖由 青青草 於 2022-9-30 13:34 發表

輸甘多仲日日博命發帖,李+x是李
有好嘢就要同網友分享,衰左有人陪,中左大家開心

引用:
原帖由 超級酒鬼 於 2022-9-30 13:39 發表

人地願講經歷出黎。 即袋錢入你袋。 睇市大家唔一樣啫。叫你未買貨住而已。 駛唔駛咁講野? 如果仍跌。你要多謝人地呀
你條粉腸居然除左paoma仲有人撐
@煙蛙法掌門人

引用:
原帖由 煙蛙法掌門人 於 2022-9-30 13:46 發表

我事前飛,真漢子!吊你
你人品咁差唔事前搵鬼信你。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]