• 瀏覽: 64,319
  • 回覆: 253
+5
真係無底,日日新低⋯52週低⋯歷史低!
越撈越低,撈到無晒彈藥!

各位蟹友同盟,憑你經驗,估計要捱幾多年先可以翻到身,返到家鄉呢?

兩年定三年,2025年底前有冇機會?定係要10年8年

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
PIZZA HARD

尼世你都冇得翻身,哈哈

好彩我已預留左錢
夠食 n年兩餸飯

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2022-9-29 20:17 發表

各位蟹友同盟,憑你經驗,估計要捱幾多年先可以翻到身,返到家鄉呢?

2萬點 今年都唔知上唔上得返。 

引用:
原帖由 契丹航空 於 2022-9-29 21:21 發表
好彩我已預留左錢
夠食 n年兩餸飯

引用:
原帖由 D.Kam 於 2022-9-29 21:27 發表

2萬點 今年都唔知上唔上得返。 
捱3年得唔得?

老美今晚又坃咩, 尋晚升500, 家陣話咁快就黎嘔突

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2022-9-29 20:17 發表

唔理佢了。 今日起唔再撈底了。 因為會有排跌。 qq都由700幾跌到比2018年更底了。 所以唔會有盡頭。只會慢慢跌到零點或1000點

除非,唔係算把啦

20年左右

引用:
原帖由 好易買得返 於 2022-9-29 21:51 發表

唔理佢了。 今日起唔再撈底了。 因為會有排跌。 qq都由700幾跌到比2018年更底了。 所以唔會有盡頭。只會慢慢跌到零點或1000點

唔撈啦,無晒彈藥啦
唔知有冇機會返到家鄉

希望二十大有國家隊支持,翻身!

引用:
原帖由 錢太多4 於 2022-9-29 21:53 發表
20年左右

mola

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2022-9-29 21:55 發表

唔撈啦,無晒彈藥啦
唔知有冇機會返到家鄉
有心裡準備要8-10年。 繼續儲蓄啦。但唔好再買股啦。係買都跌到超底先買。 等佢8-10年後升都鍾抵

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]