• 瀏覽: 12,560
  • 回覆: 66
  • 追帖: 1
+3
美資大惡真系賤格 玩死香港人。

附件

36620ef1aa9b4e88b73a7432564803c1_th.jpeg(21.24 KB)

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2022-9-28 16:28 發表
冇事既,一於打佢老美

HK是樓本位, 股呢D濕碎

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2022-9-28 16:28 發表
有D咩比條命值錢先
無晒錢未搵政府拿公援LO 唔洗死GE
同埋唔洗唔好意思, 有部分原因多得波叔

最危險的投資

https://luan-invest.blogspot.com/2022/09/blog-post_28.html

最安全? 只升不跌?? 港完!!!

衰左兩年跌左萬幾點, 要跳樓既都跳左啦, 今時今日輸個幾百點仲可以令人跳樓 ? 

留定錢過埋今年 真的好易嚇死

引用:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0928_00822_001.html
有無網友失蹤!

今日跌6百幾點,明天點都死貓彈啦!

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2022-9-28 16:54 發表
今日跌6百幾點,明天點都死貓彈啦!
Free fall 喎...............

恆指還有17000點跌才清0, 冇有怕

有機會挑戰 2008 海嘯低位 10800

點會,仲有17250點,同高位32966比較,只係跌咗47.6%。

距離得返一半16483,仲有767點,有排揻!

附件

Carrie Lam - Hong Kong is So Good.jpg(148.15 KB)

Carrie Lam - Hong Kong is So Good.jpg

引用:
大把人仆住買機票去玩啊

今日跌咁多,明天可能升番少少,等d水魚再入市,然後再跌過。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]