• 瀏覽: 25,009
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
+2
www.youtube.com/watch?v=n8Por4kqZKY

細細粒嘅Kaley睇落後生其實已經有一個8歲大嘅女,2017年係人生轉捩點,當時老公出軌,Kaley為咗生活曾經迷惘,曾經諗過忍落去,但佢決定唔忍,憤而離婚。因為返工近,又易入行,走去做地產代理,開頭係比較難,後來做落搵到錢,最叻試過單月超過10萬元。Kaley坦言,未做到年薪百萬,但至少養得起個女,「宜家覺得離開咗佢(前夫),唔使睇人面色使錢,自己搵錢自己使。」

https://hk.news.yahoo.com/職場血淚史- ... aley-123000679.html

AA好搵。

背後辛酸

叻女

引用:
原帖由 南區肥豬豬 於 2022-9-25 11:00 發表
背後辛酸
床單

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-25 11:32 發表

床單
咁多aa ,叫你上酒店傾野,你唔去咩

付出幾多又有冇人知!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-9-25 11:32 發表

床單
又唔好咁講,唔係個個好似你咁

【NTR家売るオンナ】
不動産屋のオンナが客に枕営業?火がついた客に犯されます

最叻試過單月超過10萬元, 但其他月份零收入

引用:
原帖由 星星同學會 於 2022-9-25 10:40 發表
www.youtube.com/watch?v=n8Por4kqZKY

細細粒嘅Kaley睇落後生其實已經有一個8歲大嘅女,2017年係人生轉捩點,當時老公出軌,Kaley為咗生活曾經迷惘,曾經諗過忍落去,但佢決定唔忍,憤而離婚。因為返工近,又易入行,走去做地產代理,開頭係比較難,後來做落搵到錢,最叻試過單月超過10萬元。Kaley坦言,未做到年薪百萬,但至少養得起個女,「宜家覺得離開咗佢( ...
敬業樂業

引用:
原帖由 chantinlung 於 2022-9-25 11:43 發表

又唔好咁講,唔係個個好似你咁
唔床單,鬼同你買呀?

幾萬個agent ,人人都一樣賣同一間樓,有咩優勢先

引用:
原帖由 南區肥豬豬 於 2022-9-25 12:41 發表
幾萬個agent ,人人都一樣賣同一間樓,有咩優勢先
人地靚女

都幾靚女,應該開唔少床單

引用:
原帖由 星星同學會 於 2022-9-25 10:40 發表

細細粒嘅Kaley睇落後生其實已經有一個8歲大嘅女,2017年係人生轉捩點,當時老公出軌,Kaley為咗生活曾經迷惘,曾經諗過忍落去,但佢決定唔忍,憤而離婚。因為返工近,又易入行,走去做地產代理,開頭係比較難,後來做落搵到錢,最叻試過單月超過10萬元。Kaley坦言,未做到年薪百萬,但至少養得起個女,「宜家覺得離開咗佢( ...

附件

IMG-20220925-WA0022.jpg(33.12 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]