• 瀏覽: 14,043
  • 回覆: 60
  • 追帖: 1
水圍Wetland Seasons Bay第3期,昨日進行首輪銷售,涉及80伙,間隔由一至三房,折實售價496.8萬至884.5萬元,折實呎價由13,008元至17,081元,折實平均呎價為14,344元。項目此前收到1,870票,超額認購逾22倍。最終在5個小時後,該盤宣告全數沽清。

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
引用:
原帖由 吳儼晉 於 2022-9-24 19:10 發表
水圍Wetland Seasons Bay第3期,昨日進行首輪銷售,涉及80伙,間隔由一至三房,折實售價496.8萬至884.5萬元,折實呎價由13,008元至17,081元,折實平均呎價為14,344元。項目此前收到1,870票,超額認購逾22倍。最終在5個小時後,該盤宣告全數沽清。
發展商吸白居二客的話,不會賣80 伙甘小

發展商精明的話,吸白居二客? 

發展商精明的話,對準白居二客?
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30782207&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

淡淡:無可能,一定係假新聞

淡淡話發展商劈價唔到5000呎 唔計

有料

減壓測結果

天水圍分支多多都食得起

引用:
原帖由 我係你契爺 於 2022-9-24 19:53 發表
減壓測結果
嗰個位,可能有大陸人買。每日出入大陸都唔遠。而且呢個價可能比深圳既南山福田區仲平。

禮拜四,80伙賣5個鐘

今日仲未敢加推 

引用:
原帖由 kokoko 於 2022-9-24 20:15 發表
禮拜四,80伙賣5個鐘

今日仲未敢加推 
可能本來計劃會馬上加推,但咁既勢可能加價。我估下次加推時會加返唔少。

引用:
原帖由 briancccc 於 2022-9-24 20:24 發表

可能本來計劃會馬上加推,但咁既勢可能加價。我估下次加推時會加返唔少。
加10%

一放寬就上

引用:
原帖由 briancccc 於 2022-9-24 20:24 發表

第3期有384伙,收1600票,想加價!

咁好賣就唔好陰d陰d賣啦,一野全部放出來

引用:
原帖由 kokoko 於 2022-9-24 20:15 發表
禮拜四,80伙賣5個鐘

今日仲未敢加推 
急推又話清貨 唔推又話人唔敢
淡淡威武

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]