• 瀏覽: 5,557
  • 回覆: 37
咁多人高價買樓, 政府點會唔託住, 冧幾成香港經濟都唔掂
政府不嬲講一套做一套, 口講唔託, 實際驚到震

政府同業主坐同一條船, 正常分析都知一定會幫

雷神:
1. 騎功硬凈
2. 平衡力好
3. 走位靈活
4. 搶閘迅速
5. 應變能力強
6. 步速智慧高
上咗位嘅正苦鹵有ben嗰5炒妞吖....
E蝕注含...決泣筆河!

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2022-9-24 10:09 發表
跑步兄,坐緊車都不忘發帖,而家去緊邊區派貨呀?
HKTV mall 話月入可達4幻

引用:
原帖由 跑步人生 於 2022-9-24 09:03 發表

你千辛萬苦升左咁耐既樓
一下子升值消化晒就真

引用:

0+3 同降壓測,,,,政府好波

真係?

引用:

真係托得住?

黃竹坑新盤可以立刻清零嗎?

政府都好希望,多些人去頂著先,
政府想要平穩,不想暴瀉引發本地金融風險

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2022-9-24 10:09 發表
跑步兄,坐緊車都不忘發帖,而家去緊邊區派貨呀?
去到第一城被鎖車了,現在跑步中....

政府幫淡淡AA攞多d生意

仲有追加息L 接錢L 潛晒水 淨係拎d 舊post自high

引用:

支持樓主支持政府再加大力度加辣

玲加衫後,
11月, 7人欖球賽同大會議會落實舉行!
11月好快見到.......

跟車師傅講樓市?😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]