• 瀏覽: 5,659
  • 回覆: 36
實情係全方位既差距,除左比黑淡多左幾層樓,其他方面,包括收入、存款、學歷,都贏幾倍,所以呢陣淘汰晒d低收入業主之後,剩低就係d真正中產精英同富豪業主。你冇實力,就算上到車都守唔住,黑淡應該花時間增值,全世界都進步緊,黑淡就行歪路想炒樓,真係賊喊捉賊🤣

你講緊乜嘢

睇好樓市就係好
睇唔好樓市就係淡

引用:
原帖由 go糕go 於 2022-9-22 23:49 發表
你講緊乜嘢

睇好樓市就係好
睇唔好樓市就係淡
最白痴嘅係乜9賊喊捉賊,完全詞不達意

風水輪流轉之前有樓身家水漲船高
宜家入市參考返97都唔知要坐幾多年先返到家鄉,有實力的不如將錢投資在第二到
就算一定要投資房地產都可以放眼世界唔係只係得香港

引用:
原帖由 bravelove 於 2022-9-22 23:10 發表
實情係全方位既差距,除左比黑淡多左幾層樓,其他方面,包括收入、存款、學歷,都贏幾倍,所以呢陣淘汰晒d低收入業主之後,剩低就係d真正中層業主。你冇實力,就算上到車都守唔住,黑淡應該花時間增值,全世界都進步緊,黑淡就行歪路想炒樓,真係賊喊捉賊🤣
樓主係米智障???咩黑淡??黑白淡奶 哈哈哈.... 咩叫低收入業主? 樓價跌 咩撚收入業主一樣想掟貨套現 幾億既house米一樣蝕住掟 唔通你收入高過佢 藍c腦殘柒到無人有

引用:
原帖由 天地有正正 於 2022-9-23 00:45 發表

樓主係米智障???咩黑淡??黑白淡奶 哈哈哈.... 咩叫低收入業主? 樓價跌 咩撚收入業主一樣想掟貨套現 幾億既house米一樣蝕住掟 唔通你收入高過佢 藍c腦殘柒到無人有
我唔係藍c, 更唔係黃畜,我只係公開試贏左近10萬個考生,真正既本地大學生同專業人士。

引用:
原帖由 go糕go 於 2022-9-22 23:49 發表
你講緊乜嘢

睇好樓市就係好
睇唔好樓市就係淡
條友應該長期屈喺間一人公屋,開始有啲思覺失調。鄉土硬好好多都係咁。

輸都傻左

樓主個學歷呃返黎?文筆咁亂

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-9-23 08:59 發表
樓主個學歷呃返黎?文筆咁亂
我文筆好過東方日報寫稿果d

真正投資者低買高賣,死守住無投資價值既樓同傻散無分別

引用:
原帖由 jackyeung123456 於 2022-9-23 09:07 發表
你真係鬼拍後尾枕,知你件黑淡想炒樓啦

引用:
原帖由 jackyeung123456 於 2022-9-23 09:07 發表
香港樓係炒定住?香港人

好凍咩?日日要圍爐 

樓主啲文筆差到呢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]