• 瀏覽: 33,633
  • 回覆: 121
  • 追帖: 71
+6
繼承上一個POST大家富貴日係3月16日, 當日低是18584.

主戰場第一防守線, 已下壓至19400. 放空方面下潛至18000樓下. 
大市節奏方面, 仍然會俾足時間大家買牛證的

隱藏角色
阿sir 早晨,頭位

見就快穿第一個關鍵位18800, 便分享一下睇法, 最近的下潛斜線, 越來越急, 而反彈的節奏亦相當穩定, 大家可以留意下:

支持🎶

引用:
原帖由 btxe 於 2022-9-16 08:33 發表
繼承上一個POST大家富貴日係3月16日, 當日低是18584.

主戰場第一防守線, 已下壓至19400. 放空方面下潛至18000樓下. 
大市節奏方面, 仍然會俾足時間大家買牛證的
早晨, 點解我的數字顯示就算穿了當天底及收市,也比當天高?

今日的底..........明天的.....

引用:
原帖由 TDR 於 2022-9-16 09:37 發表

早晨, 點解我的數字顯示就算穿了當天底及收市,也比當天高?
你的數字是HSF!?

引用:
原帖由 btxe 於 2022-9-16 09:42 發表

你的數字是HSF!?

等終極一跌撈底

高手帖 

圖表派C: 破阻力, 追沽係常識。   圖表派D: RSl重未少過30, 仍睇跌!

開始校對下年目標時, 無無聊聊地睇吓HSI成份股, 順便分享給弟兄姐妹們.
(路人甲: 黃色左代表乜意思?
BTXE: 自己用心睇吓吧)

引用:
原帖由 btxe 於 2022-9-17 17:13 發表
開始校對下年目標時, 無無聊聊地睇吓HSI成份股, 順便分享給弟兄姐妹們.
(路人甲: 黃色左代表乜意思?
BTXE: 自己用心睇吓吧)
黃色係咩樓主心水

引用:
原帖由 特朗狗 於 2022-9-17 17:34 發表

黃色係咩樓主心水
係收益率高啫,呢啲股息根本就持久唔到,假㗎
2007內房嗰啲派鬼到息咩

根本就係個價跌到息率好似好高咁

絕對不是,還看15,000點

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]