• 瀏覽: 51,850
  • 回覆: 239
  • 追帖: 1
+18
凱柏一房700都瓜得

而家撻訂唔算遲
到交樓個陣好多過唔到壓測

海茵地理位置根本同wetland 差不多, 正常只值13-14k呎. 而且仲唔係新鴻基樓

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2022-9-23 11:22 發表
海茵地理位置根本同wetland 差不多, 正常只值13-14k呎. 而且仲唔係新鴻基樓
人地新地 會唔會搵個路人甲嚟同你玩

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2022-9-23 11:22 發表
CCL171 貴左1倍
要到CCL340先見到家鄉,
大X鑊

引用:
公平D講, Wetland地點就算罷啦,冇謂借機拉關系抬高自己啦,哈哈哈

引用:
原帖由 chantinlung 於 2022-9-23 12:12 發表

公平D講, Wetland地點就算罷啦,冇謂借機拉關系抬高自己啦,哈哈哈
海茵地點都係算罷啦

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2022-9-13 09:34 發表
又話笑住收樓,入伙即賺一球? @景天仔

海茵更難出貨

康城點解跌得咁急 ,LP6 五日兩度失守600萬 再創二手新低 代理:業主壯士斷臂 蝕逾半球
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30790123&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

引用:
原帖由 kendrickng70 於 2022-9-23 10:50 發表
而家撻訂唔算遲
到交樓個陣好多過唔到壓測
一買即坐

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2022-9-13 09:34 發表
又話笑住收樓,入伙即賺一球? @景天仔

高溢價出事?

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30829490&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

引用:
原帖由 kokoko 於 2022-9-13 09:50 發表
😎
有幾多個代理中伏?

https://ps.hket.com/article/3094037/海茵莊園截收約6227登記 905個來自地產代理?mtc=60037

九建發展將軍澳新盤海茵莊園,將於明天展開首輪銷售438伙,其中15%或67伙屬於開放式單位,折實最平售價388.8萬元。海茵莊園今天下午1時截收認購登記,九建公布,海茵莊園截收6,227個認購登記,超額認購約13倍,當中有905個認購登記來自地產代理。

下跌中的刀一接見血

引用:
原帖由 yyyymmdd 於 2022-11-2 14:06 發表
下跌中的刀一接見血
當時仲係上升中的熱氣球,不過就黎冇燃氣。

引用:
原帖由 chantinlung 於 2022-11-2 14:45 發表

當時仲係上升中的熱氣球,不過就黎冇燃氣。
咁就跌死咗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]