• 瀏覽: 11,425
  • 回覆: 44
  • 追帖: 3
+5

唔知可唔可以好似當年藍灣半島加建起高d

會乜風後悔當年鯨癲半倒賤賣,要客人知道呢個係2.0

人心虛怯,什麼剛需都消失

啟德社區隔離設施啟用 至傍晚收約60人

原文網址:https://www.881903.com/news/local/2453361

做速銷會諗好多名詞嚟呃啲蠢人,咩“上車”“剛需”全部係同啲羊講架

呢排香討有個傻佬成日話政府要重推單軌,唔係真嘅咩?

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2022-8-19 19:19 發表

有$人玩意

引用:
原帖由 少林36房 於 2022-8-19 20:48 發表

有條件做羊,都幸福過冇。
如果你覺得一層樓係你一生既全部咁未幸福囉
係香港先咁怪,用樓嚟衡量幸福,成功,夢想,但你要付出幾多生活先換嚟一層樓?

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2022-8-19 19:19 發表

條跑道既個地價都要萬幾兩萬,都係有錢人既玩意。

引用:
原帖由 kokoko 於 2022-8-19 19:54 發表

【啟德社區隔離設施啟用 至傍晚收約60人】

原文網址:https://www.881903.com/news/local/2453361
跑道豪宅與病毒為鄰

引用:
原帖由 JessePinkman 於 2022-8-19 21:09 發表
呢排香討有個傻佬成日話政府要重推單軌,唔係真嘅咩?
啟德打手好驚冇單軌, 晚晚瞓唔著

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2022-8-19 21:28 發表

啟德打手好驚冇單軌, 晚晚瞓唔著
講真,跑道區如果有鐵嘅話的確可以考慮。

但係如果有條柒頭成日話住得呢度,個個都係富豪,唔需要鐵路,但又成日吹水話會起條鐵路黎谷樓價,咁樣先最仆街。

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2022-8-19 21:20 發表

跑道豪宅與病毒為鄰

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]