• 瀏覽: 27,720
  • 回覆: 111
  • 追帖: 3
+3
時間回溯到2017年,馬雲曾放出豪言,“過去8年房價經歷了大幅上漲,未來8年,中國最不值錢的可能就是房子,未來房價如蔥。” 馬雲說了:不要買房,七年後(2025年)房子如蔥!

即係到2025年樓價跌到最殘先好出手,到時好多人頂唔住有大量銀主盤蝕讓盤湧現

馬雲現今如蔥

引用:
原帖由 jackyeung123456 於 2022-8-19 01:10 發表
時間回溯到2017年,馬雲曾放出豪言,“過去8年房價經歷了大幅上漲,未來8年,中國最不值錢的可能就是房子,未來房價如蔥。” 馬雲說了:不要買房,七年後(2025年)房子如蔥!

即係到2025年樓價跌到最殘先好出手,到時好多人頂唔住有大量銀主盤蝕讓盤湧現
喂,馬雲,唔講啦,完

係免費

引用:
原帖由 jackyeung123456 於 2022-8-19 01:10 發表

這些必然的,中國人做嘢一窩蜂的,弄死自己為止🤭🤭🤭

引用:

房價如蔥
人類如狗

房價如衝,螺旋式下滑

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2022-8-19 06:25 發表

這些必然的,中國人做嘢一窩蜂的,弄死自己為止🤭🤭🤭
同香港人炒3年ssd 樓一樣

馬爸爸是老實人,結果冇好下場

不值錢,可以送10間比你嗎??

引用:

佢都估唔到自己今日會咁。。

2025咁遠都睇到, 咁佢有冇睇到2022佢隻股票得返八十元?

引用:

土壕9up當秘笈😁

大陸樓平極都值錢,點會如蔥,不過恒大就唔敢講,恒大樓無人敢買賣就真。

馬雲算把啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]