• 瀏覽: 661,891
  • 回覆: 934
  • 追帖: 341
+56
承蒙大家俾面,本帖眨眼已經由version1開到家陣最新的Version 1️⃣7️⃣!!
時間久了卻無忘初心!本帖開立是想透過理性討論,去除惡意惡言,目的就只是一起討論投資📈📉,迎難而上,共同發達收金🍻💵💰

歡迎各位於此帖討論交流,共襄股票發達大計!具挑釁味道或於此賣廣告的留言,或會被摒除及舉報!

然而,由於本人工務繁忙,僅能百忙中抽空回覆諸位提問;發問者眾而時間精神皆有限,故未必能每個留言也回覆,請各位見諒!!!另發問時宜輸入買入位,以讓我可幫各位評時度勢,評估出入位;需知道:輸贏取決於起跑線上,買入價決定了形勢和最終利潤多少!!

最後,就是老規矩:
我知道大家都很溫文有禮,但為優化留言內容,更防人家謂我們灌水。故此,自ver 9起已經開始實行:客套話,如早安,晚安,Good morning 等一律可免了。

至於本人認為有挑釁意味,甚至粗言穢語夾雜其中的留言,本人或將行必殺令而無需事先預告,請慎言

8000個留言左右會開新帖🤗

*️⃣️大家記得請係#1️⃣留言俾個心心😍

引用:
原帖由 Tempo288 於 2022-8-17 23:54 發表
夜期跌唔落
真正快快落落,可能要等到9月中或9月中下旬,在此之前,恆指或只會走波幅

引用:
原帖由 zerogodv 於 2022-8-18 00:02 發表

貼返M兄上期既阻力位等大家參考吓先
好貼心

補番前帖的恒指技術位:
20050、20216-20294、20353、
19995-20012、19921-19954、19888、19666-19685、19474、19333、19179

這是前帖的重要帖文之一,現在再發多一次。

引用:
原帖由 cocowong448 於 2022-8-18 12:41 發表
磨出血
都叫開始跌多啲啦!唔算太磨了

19888下穿了,往19666-19685、19474進發

引用:
原帖由 zerogodv 於 2022-8-18 13:05 發表
等QQ外賣仔轉紅燈
正常呀!講真,QQ份咁嘅成績表都可以綠燈,簡直係離哂譜,笑話來的

今星期尚餘時間,恆指最高應只會到20050-20077

引用:
原帖由 zerogodv 於 2022-8-18 13:15 發表
個巿完全沒動力!
缺水的金魚缸,根本難以持續炒得上,即使上,也都是短促,曇花一現

引用:
原帖由 Tempo288 於 2022-8-18 13:16 發表

0兄,最慘係冇動力都唔跌呢
低成交的跌可以更慘,陰陰落

引用:
原帖由 Tempo288 於 2022-8-18 13:18 發表
等到頸都長
大行情有可能要等到9月中至9月中下旬

小時圖裂口,係唔會補了大部分而唔全補嘅,港女咪再扮嘢啦😁📉😆

引用:
原帖由 cocowong448 於 2022-8-18 14:28 發表
下面牛咁肥都唔食
慢慢歎先爽😁😋

夜期今晚
阻力19819-19832、19868-19930
支持19632-19666、19588、19427-19444

主題標籤 #投資
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]