• 瀏覽: 18,616
  • 回覆: 195
  • 追帖: 1
+2
提示: 違規內容已被屏蔽
本未倒置,淡淡出帖目的喺叫準買家考慮清楚,
未到心水價唔好出手,自住亦要謹慎,
膠好賣唔賣好閒,唔賣地產商唔會多謝佢哋.

引用:
原帖由 驚青俊男1 於 2022-8-12 09:17 發表
人口減少,供應增加,加息已是不變事實。不過仲見到好多廢貼話下年樓市會升。放棄他們吧,市場會教訓佢地,下年跌5成時,可能呢班人都仲係會話升
支持你租多十年

睇三成係保守估計,五成要有d催化劑

引用:
原帖由 shichendao 於 2022-8-12 09:24 發表
本未倒置,淡淡出帖目的喺叫準買家考慮清楚,
未到心水價唔好出手,自住亦要謹慎,
膠好賣唔賣好閒,唔賣地產商唔會多謝佢哋.
👍👍 😁

做我業主識計數,洗你教

引用:
原帖由 驚青俊男1 於 2022-8-12 09:17 發表
人口減少,供應增加,加息已是不變事實。不過仲見到好多廢貼話下年樓市會升。放棄他們吧,市場會教訓佢地,下年跌5成時,可能呢班人都仲係會話升
被鞭咗十幾年嘅人去教訓揸皮鞭嘅人,無乜說服力😮💨

業主要你教?就死得啦

窮人教老細?失敗者教成功人仕?

引用:
跌5成你先上水啦.........

你繼續等。已經有一層供滿樓按的業主可以都想跌市可以入多層。
https://www.hk01.com/地產樓市/779196/美聯-港業主供滿樓比率達66-支持樓市向上

交左租未?

尤得佢地自生自滅無人可憐,而家負資產不能上街

引用:
咁關心業主d錢呀你?好心急想買樓呀?豬豬

引用:
希望你D圍爐亡友同你一樣!業主點做,關你地L事咩!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]