• 瀏覽: 20,168
  • 回覆: 76
  • 追帖: 1
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 驚青俊男1 於 2022-8-11 19:09 發表
點對得住呢班硬好得返佢地頂住個價,你地就走貨
美聯蘇順華

青衣翠怡花園跌到13xxx蚊尺,就快跌穿500萬

附件

1.png(45.6 KB)

引用:
原帖由 驚青俊男1 於 2022-8-11 19:08 發表
呢120個反骨仔做咩出賣呢版嘅硬好?人地話下年減息,又QE,又通關,咁好景做咩唔加價?

青衣單日增120個減價盤 劈幅介乎4至16%

個別地區二手業主擴大減幅吸客。美聯蘇順華表示,青衣區單日近120個業主要求減價放盤,減幅介乎約4至16%,當中私宅特色戶,乃至未補價的第二市場居屋都需劈價求售。

他續稱,區內居屋青俊苑B座中層兩房放盤,實用面積約436方呎,3月時第二市場叫價600萬 ...
醒目仔都知全世界經濟衰退啦,難道你香港地產可以托起全世界咩,傻仔都識啦😜🤣🤣🤣

硬好話全部假盤,好癲

人踩人逃生呀

雖然唔睇好,但報子佬點嚟120個減價盤資料,有冇探討過先,開大一倍價減翻50%又話劈,笑你on9怕你嬲

咁樣百幾個盤減 一定係大手減持所致

今日低價
明天高價

引用:
原帖由 kokoko 於 2022-8-11 19:47 發表
青衣翠怡花園跌到13xxx蚊尺,就快跌穿500萬
🤭舊樓唔計

點解唔學發展商加價加推

引用:
原帖由 驚青俊男1 於 2022-8-11 19:08 發表
呢120個反骨仔做咩出賣呢版嘅硬好?人地話下年減息,又QE,又通關,咁好景做咩唔加價?

個別地區二手業主擴大減幅吸客。美聯蘇順華表示,青衣區單日近120個業主要求減價放盤,減幅介乎約4至16%,當中私宅特色戶,乃至未補價的第二市場居屋都需劈價求售。

他續稱,區內居屋青俊苑B座中層兩房放盤,實用面積約436方呎,3月時第二市場叫價600萬 ...
商品打折好正常

引用:

劈個的多

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]