• 瀏覽: 22,535
  • 回覆: 88
  • 追帖: 1
+4
之前旺市呢啲盤去到5-600萬,依家貼400萬開價,隨息口上掦,估計年底去明年可以300-350成交到!

兆康站10000蚊尺,居屋價

港樓致富已成過去式,搵鬼買咩,就算有錢都唔會落搭

又遠又舊又細...........合理價<200萬

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2022-8-11 16:45 發表
又遠又舊又細...........合理價<200萬
只值4000蚊尺

引用:
原帖由 martinipsir 於 2022-8-11 15:22 發表
之前旺市呢啲盤去到5-600萬,依家貼400萬開價,隨息口上掦,估計年底去明年可以300-350成交到!

呢d地產特低價,多數假盤來的....

只可遇不可求的。
祝好運

引用:
原帖由 martinipsir 於 2022-8-11 15:22 發表

你去買間黎睇下,呢d地產擺明假盤啦。

你一開口就知你咩野料。。。

公屋仔一名。。。。

不會急跌,慢熊,咁樣先至最慘,因為好多投資者失預算走唔到,越等越跌,成手蟹貨,早期買嘅,高位冇減持,樓市下跌收租10年都補唔番

引用:
原帖由 即刻珍貴的馬 於 2022-8-11 17:19 發表

你去買間黎睇下,呢d地產擺明假盤啦。

你一開口就知你咩野料。。。

公屋仔一名。。。。
一聽你講嘢就知窮AA

疊茵庭租值好低,可能係嶺大宿舍量多有關。自住唔錯近西鐵同車位多

引用:
原帖由 martinipsir 於 2022-8-11 17:23 發表

一聽你講嘢就知窮AA
叻仔。。。
AA呢D工作,岩你呢d人去做
你可以去做,反正住公屋唔好太高收入。
唔太岩我

你又係太明顯喇,比少少水準先學人留言啦,一開口就成陣公屋味流哂出黎。

引用:
原帖由 即刻珍貴的馬 於 2022-8-11 17:27 發表

叻仔。。。
AA呢D工作,岩你呢d人去做
你可以去做,反正住公屋唔好太高收入。
唔太岩我

你又係太明顯喇,比少少水準先學人留言啦,一開口就成陣公屋味流哂出黎。
井底之蛙!發惡就得?自己固步思想,你話假就假,開心就得

引用:

400萬都貴左,遲下可能200萬

引用:
原帖由 martinipsir 於 2022-8-11 17:29 發表

井底之蛙!發惡就得?自己固步思想,你話假就假,開心就得
邊個發惡?
你呢d公屋仔都未發窮惡,我洗鬼發咩

你幻想下自己終有一日可以有自己物業,先有動力向上爬,唔好灰心,住公屋只係中途站,唔係總站,加油脫貧

唔好比貧窮限制幻想

你去28house,591果d仲多400萬以下,591有個盤,屯門市廣場524呎,340萬咋,快去買啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]