• 瀏覽: 21,477
  • 回覆: 103
  • 追帖: 1
今年賣左樓既,好肯定你下年會後悔
政府根本無條件減辣,因為政府專家都知道谷底快過,下年會接二年三有好消息

睇下今日兩大新盤,山卡拉15K均價1Q清,記住而家係近10年樓市負面情緒最高既一年

同意
黎緊呢兩個月係入市最後良機

引用:
原帖由 luck169169 於 2022-8-10 23:02 發表
同意
黎緊呢兩個月係入市最後良機
淡淡唔會信

👏🏻

回流?邊有呀

引用:
原帖由 RickyTsuiM 於 2022-8-10 22:37 發表
政府根本無條件減辣,因為政府專家都知道谷底快過,下年會接二年三有好消息

睇下今日兩大新盤,山卡拉15K均價1Q清,記住而家係近10年樓市負面情緒最高既一年
有無睇新聞呀, 聯儲局話而家諗掉頭減息係不切實際,你咪 害人啦

引用:
原帖由 RickyTsuiM 於 2022-8-10 22:37 發表

仲講通關,有無病呀
減息,希望下利率期貨先啦
回流,更多移民就有

引用:

出年加息會少左,不過減息就難DD

曱甴就唔好番黎好過,依家香港天下太平,但願佢地快快離開,永不回港

引用:
原帖由 wtf_name 於 2022-8-11 07:16 發表
回流?邊有呀
淨係台灣都幾萬

咁樂觀?我諗要2300~2400年先通到關喎

引用:
原帖由 天邊海角 於 2022-8-11 07:44 發表

淨係台灣都幾萬
假設移民大大聲,回流靜雞雞,咁有咩方法知道。出面淨係見到離港、退學、賣樓喎

引用:

呢兩三年回流既人應該係窮撚多,賣左樓有錢係身既人10年8年先會回流

之前傻淡大大聲9月加1%息
而家主流竟然係0.5%

引用:
原帖由 ben1999 於 2022-8-11 08:32 發表

呢兩三年回流既人應該係窮撚多,賣左樓有錢係身既人10年8年先會回流
我走既朋友唔多,無聽佢哋話要回流。

引用:
原帖由 luck169169 於 2022-8-11 08:39 發表
之前傻淡大大聲9月加1%息
而家主流竟然係0.5%
算啦 佢地幫緊我供樓 原諒佢地

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]