• 瀏覽: 17,310
  • 回覆: 181
  • 追帖: 2
+5
可能因收視率維持低位,所以吾再公布

大戶質低TVB,TVB無運行。

話咁快就3蚊啦🤣 跌到1蚊既話,都有得諗既  搏佢唔汁

你去Tbb 版講:收視係幾百部電視,
都可以立即轉頭被版主封佐你留言,睇唔到

總之果幾版,用禁言,封帖,封戶口
做到清一色讚美Tbb效果

佢班打手日日洗版就無事

引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-8-6 12:18 發表

2022年仲玩獎門人,執笠先兆  得返d無乜消費力老野睇
上年搵李思節條仆街返黎做私家大戰 我都好撚唔中意!tvb仲比個獎條仆街,超多人反感羅  同亞視收皮前咁7  依家又玩48位7星撐場 要50萬! 我搵最紅既YouTube 都唔使啦!真係等結業啦

TBB 6個幾果陣 祖藍話我抵叫人買,依家3個幾🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dwong 於 2022-8-7 06:34 發表
超過2千萬,很多愛國團體組團去看,戲院爆滿
最近有套叫闔家辣,都有二千五百萬票房
所以唔知你講正話定反話,覆唔到你

等執笠中

引用:
原帖由 williamhk777 於 2022-8-7 09:56 發表
等執笠中
無可能,香討班沈默大多數,日日話自己代表幾百萬人
好大影響力㗎

引用:
原帖由 天真菲假冒女神 於 2022-8-7 09:54 發表

最近有套叫闔家辣,都有二千五百萬票房
所以唔知你講正話定反話,覆唔到你
愛國團體撐場,吾衰得

得返d無乜消費力老野睇

快執呀

引用:
原帖由 天真菲假冒女神 於 2022-8-7 09:58 發表

無可能,香討班沈默大多數,日日話自己代表幾百萬人
好大影響力㗎
最好笑成班阿叔阿伯日日話杯葛鏡同錯所有代言,永世唔用窩

點知一見到八達通廣告
成班即刻變咗縮頭烏龜
成班阿叔阿伯成世人只識用八達通

引用:
原帖由 依伊NG 於 2022-8-7 09:49 發表

上年搵李思節條仆街返黎做私家大戰 我都好撚唔中意!tvb仲比個獎條仆街,超多人反感羅  同亞視收皮前咁7  依家又玩48位7星撐場 要50萬! 我搵最紅既YouTube 都唔使啦!真係等結業啦
垃圾公司

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]