• 瀏覽: 17,306
  • 回覆: 181
  • 追帖: 2
+5
仲有失憶

係囉,股價就係咁跌,人地電盈股價高過TBB 喎,點解呢?

引用:
原帖由 天真菲假冒女神 於 2022-8-6 15:17 發表
最好笑香討班廢老不停日日推帖,就以為有廣告商中招以為聲夢好紅

結果阿爺銀行中完招,而家將天真菲所有肖像全部刪除,刪都刪唔切
傻仔小粉紅零消費力,吹都無用,睇業績最實際

引用:
原帖由 aycntt 於 2022-8-6 13:58 發表
See $0.5
擔保不會到0.5,如一/兩年內,盈利拉不上去,供古就有機會,用耒頂住個現金流。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-8-6 13:19 發表

咩遲啲喔, 依家已經發緊「綠債、銀債」啦, 係你哋不知不覺, 對公共財政無危機感咋!!
好似年尾又有,用什麼名堂就不知道?6債?銀債?
其實最終刀是債冚債,不如用“永續債”這個名,就省回好多發行費,行政費,只要每若干時間,按市埸調整一下利率就oK!

引用:
原帖由 三不像 於 2022-8-7 00:56 發表

好似年尾又有,用什麼名堂就不知道?6債?銀債?
其實最終刀是債冚債,不如用“永續債”這個名,就省回好多發行費,行政費,只要每若干時間,按市埸調整一下利率就oK!
一於仿美國既三十年長債;叫「2047債券」, 有持續性、穩定性呀~

引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-8-7 00:18 發表

傻仔小粉紅零消費力,吹都無用,睇業績最實際
咪臭係,睇建國大業,建軍大業,建黨偉業
係香港有多票房
咪知香討班老人家大叔,有幾多消費力

引用:
原帖由 天真菲假冒女神 於 2022-8-7 01:23 發表

咪臭係,睇建國大業,建軍大業,建黨偉業
係香港有多票房
咪知香討班老人家大叔,有幾多消費力
嗰套什麼「長津湖」, 香港票房收唔收得??

超過2千萬,很多愛國團體組團去看,戲院爆滿

習大話要發展元宇宙 我地就仲係獎門人 你識條鐵咩

2x點收視
有名你叫CCTVB, 點會執

mirror至正
爛台死開

大部分劇集只有十幾點收視

引用:
原帖由 freecash 於 2022-8-7 08:38 發表
mirror至正
爛台死開
mirror要靜下來一排,對Viutv有點打擊

引用:
原帖由 dwong 於 2022-8-7 08:39 發表
大部分劇集只有十幾點收視
用幾百部電視做統計,就算被你100%收視 咪得果幾百部電視

好多Tbb 打手以為真係統計哂香港所有電視,笑撚死人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]