• 瀏覽: 17,307
  • 回覆: 181
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 樣衰AMY 於 2022-8-6 12:20 發表
等.................................執
執得

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-8-6 12:25 發表
算把啦,揾埋D爛面人返來講鬼死L得啦
「通靈」收視率幾多??

呢隻野等汁, 唔會再有錢賺

引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-8-6 12:18 發表

2022年仲玩獎門人,執笠先兆  得返d無乜消費力老野睇
消費券相信bocpay 最少人用
個個香討廢老只識用八達通

引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-8-6 12:18 發表

2022年仲玩獎門人,執笠先兆  得返d無乜消費力老野睇
TVB反映社會實況吖;你唔見香港經濟增長連續兩季負數咩?班有消費力既人走晒, 社會淨返啲乜人?!

引用:
原帖由 天真菲假冒女神 於 2022-8-6 12:52 發表

消費券相信bocpay 最少人用
個個香討廢老只識用八達通
Pay Me都好少人用嚟收消費卷!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-8-6 12:52 發表

TVB反映社會實況吖;你唔見香港經濟增長連續兩季負數咩?班有消費力既人走晒, 社會淨返啲乜人?!
我知我知, 剩返D好似我呢D食老綜既

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-8-6 12:52 發表

交稅既走人,拎綜援既越來越多香港遲d要發債先應付到福利開支

引用:
原帖由 持燈聖者 於 2022-8-6 12:54 發表

我知我知, 剩返D好似我呢D食老綜既
你收皮啦,我呢d 住公屋,拎埋老綜再返大陸生活既先係最大贏家

之前香討班廢老吹得好大,又話全部杯葛所有mirror 同error 廣告

點知原來淨係識用八達通,即刻全部唔敢出聲

引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-8-6 12:54 發表

交稅既走人,拎綜援既越來越多香港遲d要發債先應付到福利開支
咩遲啲喔, 依家已經發緊「綠債、銀債」啦, 係你哋不知不覺, 對公共財政無危機感咋!!

引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-8-6 12:55 發表

你收皮啦,我呢d 住公屋,拎埋老綜再返大陸生活既先係最大贏家
返大陸住唔洗用錢咩?贏咗乜?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-8-6 13:21 發表

返大陸住唔洗用錢咩?贏咗乜?
香港公屋用來渡假

See $0.5

破產價

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]