• 瀏覽: 15,767
  • 回覆: 16
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-8-6 12:25 發表
算把啦,揾埋D爛面人返來講鬼死L得啦
WHO?

引用:
原帖由 dwong 於 2022-8-6 15:31 發表
好似無人講星夢2 d參賽着
志矮好廢, 揀埋D 垃圾無星味

引用:
原帖由 wongtin2020 於 2022-8-7 09:32 發表
大戶質低TVB,TVB無運行。
邊個大戶咁得閒 玩呢D 低殘無人hull既N線股

引用:
原帖由 dwong 於 2022-8-7 12:23 發表
妖台有mirror金礦
呢家仲金唔金............要睇後續了

聲夢2 直播live 中, 得800幾人

引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-8-7 20:06 發表

以為曾至矮同創意藍有貨,又係用舊野
你竟然有期望

引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-8-7 20:40 發表

吹L大左 拍返獎門人真係好有亞視報笠feel, d廣告來來去去果幾個
我好早已經睇到佢地無料到
大台真係算把喇
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29798281

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30243503

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30532345

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-8-7 21:10 發表

70歲老坑會有咩諗頭?佢連時下啲人鍾意乜都唔知吖!!
話口未完, 條友又搵林老聰返黎拍新劇, 仲要搭件江美儀呢D 阿姑級8 婆女

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-8-7 23:57 發表

咁嘅配搭叫做帶新人?戥新人苦!!
有郭栢妍, 不過都係做花瓶角多

引用:
原帖由 dwong 於 2022-8-7 22:11 發表
成日想擴大大陸市場,上面競爭仲劇烈
其實佢做好D 劇集先講擴大喇,
D劇集 有D其實唔差, 偏偏就係唔會改爛尾問題

同埋好似話近日有股權變動,  700, 9988 似乎已經脫手
咁仲會唔會有合拍劇

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-8-8 01:10 發表

圖左淺藍色裙嗰個??
圖右果個, 佢靚D喎

引用:
原帖由 dwong 於 2022-8-8 08:43 發表
只愛看mirror
呢家唔知了,  7 月前就係

引用:
原帖由 dwong 於 2022-8-8 09:37 發表
估計很快會過氣,都無星味
not GEM2.0?

引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-8-8 09:42 發表

爭太遠啦,大陸求其一個比賽既都高過佢 GEM係音樂人
咁又係, GIGI 識唔識作曲架, 好似未聽聞過

佢扮到傻傻下咁, 都有點走當時GEM 可愛/金魚咀果D路向...........
不過佢既樣同身形就........

引用:
原帖由 前插後抽 於 2022-8-8 09:31 發表

呢度係金融區,5毛要打飛G去電視版我地正係睇業績賺定蝕
岩岩見到 有間阿里投資既藝人管理都話來上市,  得60幾個藝人

TVB作為全港大台, 同埋擁有咁多藝人,  點解generate唔到好多income?
管理藝人方面係咪出左好大問題?  
近日聽馬明訪問..........成日話求商戶用情侶檔出SHOW, 拍廣告, 好似無人show佢地喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]