• 瀏覽: 421,541
  • 回覆: 3,168
  • 追帖: 198
+208
引用:
原帖由 dkspangdks 於 2022-8-19 10:01 發表
我又比大家睇下我開左幾多張, 今月開左5張SP, 2張SC
係939接緊5蚊呢張, 因為係當由才仔射倉牛牛...其他都未串接貨價....
我唔會做平倉, 接到就接, 今月接晒係37萬9, 係無問題
哦, 衣加又升返小小,....
其實想出左隻941, 又多返D現金...希望成到啦....咁就可以等佢除淨後先到開....SP....

收左$10,158期權金先
幫 ...
@dkspangdksDk兄我又心郁郁想開3988sp, 如果而家開2.7sp 9月到期好嗎?都有0.04期權金

引用:
原帖由 newironman01 於 2022-8-19 14:26 發表

@dkspangdksDk兄我又心郁郁想開3988sp, 如果而家開2.7sp 9月到期好嗎?都有0.04期權金
我上星期開3988@2.7,29/9,只得0.037

引用:
原帖由 newironman01 於 2022-8-19 14:19 發表

小弟也是3頭至3中
好多後生仔
我係老野,等退休

引用:
原帖由 Phyris2013 於 19-8-2022 10:33 發表

仲有20幾年先退休,都話唔後生,你係咪玩野

D兄及各位早晨!
新入職果啲同事,重有40年做呀🤣 咁我咪唔後生囉

大家仲有冇霉氣係手?今日好似迴光反照上左一下$8.25
唔知啲人係咪搏佢160週年有特別息呢😂

引用:
原帖由 borabora 於 2022-8-19 15:45 發表

新入職果啲同事,重有40年做呀🤣 咁我咪唔後生囉
今個月出backpay

引用:
原帖由 [[~傻婆穎~]] 於 19-8-2022 16:25 發表
我重有呀,已經無眼睇,放超長線😔

引用:
原帖由 borabora 於 2022-8-19 17:30 發表

我都有😢  放床下底算

引用:
原帖由 newironman01 於 2022-8-19 14:26 發表

我覺得可以
只要你覺得2.7-0.04=2.66接貨就ok
8.75厘實收。

引用:
原帖由 [[~傻婆穎~]] 於 2022-8-19 16:25 發表
冇哂好耐。
繼續派0.12。
業績不太好。

引用:
原帖由 borabora 於 2022-8-19 17:30 發表

我都仲有🥲做左sc 雖然個價位同我平均價都差得有啲遠,但有緣call得走都由得佢了

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2022-8-19 19:44 發表

冇哂好耐。
繼續派0.12。
業績不太好。
好後悔死渣佢😩渣左6年冇左3成

引用:
原帖由 [[~傻婆穎~]] 於 2022-8-19 20:06 發表

好後悔死渣佢😩渣左6年冇左3成
好耐之前吾講
冇紅股大插落10蚊當日我已經叫沽清。
冇得死守,守吾到,香港飽和。

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2022-8-19 20:20 發表

好耐之前吾講
冇紅股大插落10蚊當日我已經叫沽清。
冇得死守,守吾到,香港飽和。
股票真係唔可以講感情⋯
當上左一課啦唯有😌

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]