• 瀏覽: 7,365
  • 回覆: 50
沒必要作假
而且失業率低,即是經濟持續擴張。
在經濟擴張時才會用高息壓益通脹。
不論數據、現象和策略都是一致的,完全看不到假在那裡。

引用:
原帖由 1234maui 於 2022-8-5 20:58 發表
美國佬咁鍾意講大話!佢可信?點知佢咪老作?
有trump trump之前,會有人敢質疑美國咩?

美國講的就係真理, 連續兩季衰退表示技術性衰退, 但美國話唔係就係唔係啦

美國佬講大話 邊個敢踢爆?
唔怕被自殺屈你老強?

引用:
原帖由 1234maui 於 2022-8-5 20:58 發表
西方十字狗是最自私,最識講大話的畜生。
選舉制度其實選渣男。

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2022-8-6 10:27 發表

有trump trump之前,會有人敢質疑美國咩?
以前美帝玩皇帝的新衣玩的很出色。還有選舉就是民主,根本是選渣男,講大話的畜生。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2022-8-6 10:42 發表

以前美帝玩皇帝的新衣玩的很出色。還有選舉就是民主,根本是選渣男,講大話的畜生。
2014年你咁講已經俾人鬧、俾人打啦

引用:
數據可以唔改,龍門可以搬的啊 睇吓最近抝衰退定義就知

美股好L強! 香土財仔版一地玻璃碎🧊

附件

DBiO-fyqefvx4885351.gif(1.37 MB)

美國騙局最叻,雷曼及911,解決晒大部分債務!

不要問,只要信。

引用:
原帖由 大象米二世 於 2022-8-5 23:14 發表
真假都好,機構只看數據辦事,非農數據顯示下次好大再加息0.75厘,開完會就會做野,下週美股都係沽貨週,獲利回吐!
美股越吹得差越升越高,港股越吹好越跌,你一日唔明,你都好難順勢賺大錢

引用:
原帖由 Sailing_ship 於 2022-8-6 10:23 發表
沒必要作假
而且失業率低,即是經濟持續擴張。
在經濟擴張時才會用高息壓益通脹。
不論數據、現象和策略都是一致的,完全看不到假在那裡。
算啦,佢哋未見過世面,以為美國數據可以亂咁老作,完全唔知道市場所有數據都係公開嘅,係冇可能造假

咁你真心信唔信洗衣粉係大殺傷力武器吖?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]