• 瀏覽: 7,358
  • 回覆: 50
美國欏包洗衣粉話伊拉克用化武都夠膽, 你吾信佢做假 data ?

同登陸月球一樣。

應該係真,如果唔信,全世界嘅數據都唔可信。

引用:
原帖由 買尾國股等跳樓 於 2022-8-5 23:46 發表
AV都係假一樣咁多人睇
擊落飛G都係假既 咱們一樣起機

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2022-8-6 00:04 發表
所有數據都係有政策目的既, 係用來控制人民財富既手段之一, 咁, 數據當然不是100%真實.

例如派錢太多, 無人做野, 就要話因為俄烏戰爭, 引至通漲太高, 要急急加息縮表, 收返人民手上既錢, 順便吸收外國資金, 填補美國國庫.

美國失業率去到3.0%都得, 全民就業, 創造9月加 0.75% 甚至 1% 既條件.
司落登玩踢爆,如今著草十幾年都返唔到美國見兩老

ask X 9

耐人尋味

下下用陰謀論去理事 根本好難繼續落去

引用:
原帖由 1234maui 於 2022-8-5 20:58 發表
美國佬咁鍾意講大話!佢可信?點知佢咪老作?
初報同修正會相反!修正同確認又差好遠,周時發生!製造分析同決定陷阱。媒體言論操控在佢手,就算批評都係輕輕帶過。自己人嘛!

引用:
原帖由 1234maui 於 2022-8-5 20:58 發表
你今日先知?

引用:
美國GDP有80%係服務業,其中佔最大係金融類,其實之前美國狂印銀紙,都間接整大左佢哋GDP好多,如果唔係佢哋一早就負增長啦。

知果的阿桑奇斯諾登
咪追捕緊囉

總之美畜話太陽從西邊升起,黃屎都會信

印錢炒起道指個個財演都知,同反共一樣大家醒目大話當真話,揾得幾多揾幾多

引用:
原帖由 1234maui 於 2022-8-5 21:10 發表
 佢幾10年前擘大眼話登陸月球都作得出,
老作有乜出奇!
外星人已同美方合作多年,佢夠話未見過外星人啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]