• 瀏覽: 35,672
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
新聞剛公佈大陸會制裁佩落西和直系親屬 ! 仲講埋佢老公和個仔都有買騰信 , 阿里 , 京東 , 美團 !
咁而家精彩囉 !

中方制裁佩洛西及她直系親屬。據報佩洛西丈夫同兒子透過旗下基金,在亞洲有多項投資,包括多隻中國概念股票阿里巴巴、美團、騰訊、京東等。如受制裁,相關投資或受到影響。

https://news.tvb.com/tc/world/62 ... 其直系親屬-指八項反制措施屬必要及恰當

凍結🤣

佢哋係美國買股票
戶口係美國
點凍結?

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-8-5 18:48 發表
新聞剛公佈大陸會制裁佩落西和直系親屬 ! 仲講埋佢老公和個仔都有買騰信 , 阿里 , 京東 , 美團 !
咁而家精彩囉 !

買左put輪

引用:
原帖由 ak4747 於 2022-8-5 18:49 發表
凍結🤣
adr  凍結?

唔好講咁多,沒收資產先

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-8-5 18:48 發表
咁而家精彩囉 !

怪唔之得,佢攪到個市升返啦,多謝樓主報料。我都覺得奇怪鬼佬大戶點解會重返香港,之前個固執、卑鄙、無知識、亂黎、陰毒、自私大陸大戶..........

引用:
咁而家精彩囉 !

喺唔喺要學老美嗰招充公私人財產?

唔怪之阿爺呢兩年係咁打壓科技股啦😂😂😂

奶共西人

引用:
咁而家精彩囉 !

唔係呀

引用:
原帖由 Supersuperxx 於 2022-8-5 18:53 發表
佢哋係美國買股票
戶口係美國
點凍結?

引用:
咁而家精彩囉 !

美國會唔會反制, 胡總騙等權貴在外國咁多資產

引用:
原帖由 gg197212 於 2022-8-5 19:22 發表
唔怪之阿爺呢兩年係咁打壓科技股啦😂😂😂
你知道得太多

原來係咁,佩落西會唔會發癲

主題標籤 #投資
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]