• 瀏覽: 35,697
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
買定花生等睇戲

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2022-8-5 21:49 發表

點解唔清楚者?洛佩西老公都係大戶啦, 依家都知佢有咩股啦。 你鐘意話人吹,因為你自己本人鐘意吹。仲有講得出「人設」果D都唔係人黎

竟然推新聞出嚟話大戶
咁你第一個回覆吹到自己好似先見之明,知道東西兩邊大戶走向
原來無料到無support
只係你自己妄想
或者只為夾帶私貨想漫罵東方

至於唔係人,點解講人設就唔係人?
而且你呢隻毛教主信徒唔好亂屈呀
毛教主為咗要呃小黃人供養
梗係吹到自己將會控制到神/外星人/妖怪/石頭爆出嚟……(而且已經到咗見人就屈嘅地步,我救走所謂“神”咋)
毛教主呢個“將會”,將咗38年喇
無論話控制/搶奪力量、法器定搶咩
38年都做唔到,即係根本無囉
面對現實喇
醒喇
唔好再望控制神革命喇
騙局呃你地俾錢供養咋

引用:
原帖由 s336990 於 2022-8-5 21:59 發表

竟然推新聞出嚟話大戶
咁你第一個回覆吹到自己好似先見之明,知道東西兩邊大戶走向
原來無料到無support
只係你自己妄想
或者只為夾帶私貨想漫罵東方

至於唔係人,點解講人設就唔係人?
而且你呢隻毛教主信徒唔好亂屈呀
毛教主為咗要呃小黃人供養
梗係吹到自己將會控制到神/外星人/妖怪/石頭爆出嚟……(而且已經到咗見人就屈嘅地步,我救走所謂“神”咋)
毛教主呢個“將會”,將咗38年喇
無論話控 ...
廢話

引用:
原帖由 米當股神係廢人 於 2022-8-5 22:01 發表

廢話
咪再學毛教主
無招架之力或聽唔明就整句
“廢話”
扮有料,實質草包文盲原始人

身體好誠實

以危害國家安全罪充公佢哋啲股票啦!

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-8-5 18:48 發表
新聞剛公佈大陸會制裁佩落西和直系親屬 ! 仲講埋佢老公和個仔都有買騰信 , 阿里 , 京東 , 美團 !
咁而家精彩囉 !

中方制裁佩洛西及她直系親屬。據報佩洛西丈夫同兒子透過旗下基金,在亞洲有多項投資,包括多隻中國概念股票阿里巴巴、美團、騰訊、京東等。如受制裁,相關投資或受到影響。

https://news.tvb.com/tc/world/62ecf1be11a19c659a9e3942/國際-中國制裁佩洛西及其直系親屬-指八項反制措施屬必要及恰當
美國第3張膠椅都買中概股, 你叫班曱由日後點拎中國高官子女去美國留學來作故仔

買刀唔多啦

西人冰有$

引用:
原帖由 lam1252 於 2022-8-5 19:23 發表
奶共西人
民主黨奶共產黨

食屎西。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-8-5 18:48 發表
新聞剛公佈大陸會制裁佩落西和直系親屬 ! 仲講埋佢老公和個仔都有買騰信 , 阿里 , 京東 , 美團 !
咁而家精彩囉 !

中方制裁佩洛西及她直系親屬。據報佩洛西丈夫同兒子透過旗下基金,在亞洲有多項投資,包括多隻中國概念股票阿里巴巴、美團、騰訊、京東等。如受制裁,相關投資或受到影響。

https://news.tvb.com/tc/world/62ecf1be11a19c659a9e3942/國際-中國制裁佩洛西及其直系親屬-指八項反制措施屬必要及恰當
充公資產

咁有理由相信「背落西」係中共臥底打開咗台灣嘅大門,比解放軍出師有名。

好似話可以扣押/凍結在華資產

引用:
原帖由 chokman3 於 2022-8-5 19:50 發表
佢搞咁多野仲買正股? Put左就有可能
唔係佢買 佢家族公司
禍及家人

引用:
原帖由 fileefeinei 於 2022-8-5 23:30 發表

唔係佢買 佢家族公司
禍及家人
冇理由有機會引起大插唔通知親友沽貨,唔係好信

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]